Mother-Poster1

Noua drama “Mother”- o poveste emotionanta marca tvN

Iata ca un nou an a inceput si o data cu el si seria de drame coreene interesante si numai bune de vazut. Drama despre care voi vorbi in urmatoarele randuri se numeste  “Mother” (마더) si reprezinta noua productie a postului coreean tvN.

Serialul se incadreaza la genul melodrama si va avea 16 episoade, ce vor fi difuzate in zilele de miercuri si joi, de la 21:30 (ora coreeana).

“Mother” are premierea astazi, 24 ianuarie, si in rolul principal o vom regasi pe indragita actrita Lee Bo Young. Aceasta productie a fost realizata de compania  Studio Dragon, regizor fiind Kim Chul Kyu, iar scenariul poarta semnatura lui  Jung Seo Kyung.

Poveste

Aceasta drama  este de fapt  un remake al unei productii japoneze  din 2010, marca NTV, numita tot “Mother”. Drama va prezenta povestea unei profesoare de la o scoala elementara care descopera un lucru destul de grav, si anume ca una dintre elevele ei este abuzata acasa de catre familie. Manata de compasiune si afectiune,  profesoara ia o decizie impulsiva si rapeste fetita  pentru ca mai apoi sa  incearce sa devina mama ei.

In varianta coreeana, Hye Na, fetita interpretata de Heo Yool, are parte de o copilarie nu tocmai frumoasa, ea fiind maltratata de mama ei, Ja Young  (Go Sung Hee). Desi nu duce o viata frumoasa, Hye Na nu recunoaste problemele pe care le intampina si spune tuturor ca este bine. In acelasi timp o gasim pe  Soo Jin (Lee Bo Young), o profesoara la scoala unde merge Hye Na. Cand afla in ce situatie este fetita si fiind ingrijoarata pentru ea, Soo Jin ia decizia si se hotaraste sa devina mama fetitei. De asemenea, ea hotaraste sa schimbe soarta fetitei si o convinge sa fuga impreuna. Ce urmari va avea aceasta decizie ramane sa vedem si noi incepand de azi in episoadele dramei “Mother”.

Distributie:

Distributie pricipala:

Alti actori:

Lee Bo Young este o actrita foarte cunoscuta si iubita de fani.  A lasat o impresie foarte puternica in urma mai multor roluri si sigur o veti recunoaste  din prestatiile memoriabile din dramele: “Whisper” (SBS/2017), “God’s Gift – 14 Days” (SBS/2014), “I Can Hear Your Voice” (SBS/2013), “Seo-Young, My Daughter” (KBS2/2012-2013).

Heo Yool  este o actrita-copil  care isi face debutul in  actorie in  rolul  fetitei Hye Na.

Lee Hye Young  este o actrita care s-a facut remarcata in urma unor roluri de “mama vicleana”. Cu siguranta va mai aduceti aminte de aparitiile ei in drame precum: “Can You Hear My Heart”  (MBC/2011), ”Boys Over Flowers” (KBS2/2009), ”Smile” (KBS2/2006),  “Fashion 70’s” (SBS/2005) sau ”Sorry, I Love You” (KBS2/2004).

Lee Jae Yoon  este un actor destul de cunoscut, cu multe roluri la activ. L-am putea numi lejer “zambaretul cuceritor” deoarece cu fiecare apartie a sa si mai ales atunci cand zambeste “menirea” lui e clara, si anume sa topesca inima fanelor. Pana in prezent l-am putut urmari in urmatoarele drame: ”Revolutionary Love” (tvN/2017), ”Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo” (MBC/2016-2017),  “Another Miss Oh (tvN/2016), “Glamorous Temptation” (MBC/2015-2016), ”I Have a Lover” (SBS/2015-2016), “The Secret Message” (Naver TV Cast-LINE/2015),” “Heart to Heart” (tvN/2015), “Golden Rainbow” (MBC/2013-2014) si “Heartless City” (JTBC/2013).

Curiozitati:

  • Heo Yool a fost selectata pentru rolul fetitei dupa realizarea unei auditii in care au fost implicate peste 400 de persoane.
  • Drama “Mother” este regizata de Kim Chul Gyu, cel care s-a aflat si in “spatele” altor drame precum: “Hwang Jin Yi”, “On the Way to the Airport” si  “Chicago Typewriter.” Jung Seo Kyung este cel care a semnat scenariul acestei drame si un lucru surprizator ar fi ca el este  cel care a scris  si scenariul filmului de succes  “The Handmaiden”(2016).
  • Actrita Lee Bo Young a marturisit intr-un interviu ca a acceptat acest rol pentru ca a devenit si ea mama de curand  si isi doreste cumva sa atraga atentia asupra violentei manifestate impotriva copiilor.

Pentru a va face o idee despre aceasta drama, va invit sa urmariti cateva filmulete aici:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=VuC2tfDL7nk

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=zjS1kc8KxSQ

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=qBSTEFCkkLQ

Eu sunt tare nerabdatoare sa vad cum va decurge actiunea acestei drame, asa ca abia astept primul episod. Cu speranta ca am reusit sa va fac curiosi si pe voi, va invit sa vizionati drama “Mother”. Vizionare placuta! (Daniela Coman)

Surse: koreamdrama.org, asianwiki.com, soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.