33

T.O.P si-a facut prima aparitie public din acest an complet camuflat

T.O.P din BIGBANG a reinceput astazi, 26 ianuarie, serviciul militar obligatoriu pe care il intrerupsese in vara anului trecut din cauza scandalului legat de consumul de marijuana. Artistul si-a reluat astfel obligatiile militare, urmand sa activeze cel mai probabil ca lucrator social la Oficiul Primariei din Yongsan, unde a sustinut si un interviu de instalare in functie cu superiorii sai.

Potrivit koreaboo.com, interviul initial va determina daca artistul va fi plasat in Yongsang sau va fi mutat in alta parte. Unul dintre oficialii Primariei a dat urmatoarea declaratie presei despre T.O.P: “Este adevarat ca el este la Primaria Yongsan. Cu toate acestea, nu este confirmat in totalitate daca el va ramane aici pentru restul zilelor ramase ale indatoririlor sale militare. Ceea ce se confirma este urmatorul lucru: el va sustine interviul initial si isi va incepe, de asemenea, ziua prin lucrul la biroul de artizanat.

Prima aparitie publica din acest an a controversatului artis nu putea fi ratata de mass-media coreeana. Aceasta a fost prezenta la Primaria Yongsan si a reusit sa ii faca fotografii  lui T.O.P. Artistul a fost bine „camuflat” insa, pentru ca a purtat un costum negru si si-a acoperit complet fata cu o caciula si o masca. Prin urmare, reprezentantii mass-media nu au reusit sa ii surprinda chipul, asa cum probabil ca isi doreau, si nici sa obtina o declaratie din partea acestuia.

Ramane sa vedem ce decizie vor lua oficilii Primariei din Yongsan legat de reluarea serviciului militar in incinta oficiului lor. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.