4

Kim Woo Bin, scutit de serviciul militar din cauza tratamentelor la care este supus

Actorul Kim Woo Bin a fost considerat inapt (incapabil/nepotrivit) sa efectueze serviciul militar obligatoriu din cauza tratamentelor pe care le-a primit pentru cancerul nazofaringian, informeaza site-ul koreaboo.com. Dupa cum stiti deja, el si-a intrerupt toate activitatile de cand a fost diagnosticat cu aceasta boala, in mai 2017.

Potrivit unui insider citat de koreaboo.com, mandatul de inscriere in armata al lui Kim Woo Bin a fost anuntat in mijlocul tratamentelor sale, dar guvernul a decis degrevarea sa de aceasta sarcina, alminteri obligatorie pentru persoanele de sex masculin din Coreea, dupa reevaluarea conditiilor sale de sanatate. Sursa citata povesteste ca Woo Bin a primit o scrisoare pentru inscrierea in aramata in timp ce era tratat pentru cancerul nazofaringian. Dupa ce situatia sa a fost reexaminata, s-a decis in cele din urma ca ar fi impropriu ca actorul sa se prezinte la post in noiembrie anul trecut. Se pare ca actorul a pastrat in secret informatia legata de scrisoarea primita pentru a satisface serviciul militar obligatoriu „deoarece este un subiect delicat in Coreea si nu dorea sa provoace mai multe controverse”. De asemenea, sursa citata sustine ca ii era greu sa se concentreze pe orice altceva decat sa isi recastige sanatatea.

O pozitie similara a oferit si Sidus HQ, agentia lui Kim Woo Bin. Potrivit reprezentantilor agentiei, cel mai important lucru pentru Kim Woo Bin este acum sa se recupereze cat de repede se poate. „De aceea si-a anulat toate activitatile din luna mai si s-a concentrat pe tratamentele sale. In prezent, lucreaza din greu pentru a-si recastiga sanatatea”, afirma reprezentantii Sidus HQ.

Fanii actorului au avut ocazia sa primeasca vesti de la el la finalul anului trecut, printr-un post emotionant si plin de sinceritate pe care acesta l-a facut pe fan cafe-ul sau oficial. El le-a transmis atunci fanililor gandurile sale bune si multumirile pentru sustinerea primita, promitandu-le ca va avea grija de sanatatea sa si cerandu-le si lor sa faca acelasi lucru.

Noi ii dorim multa sanatate actorului, putere de a trece peste toate si a gasi echilibrul in viata. (한사랑)

우빈아, 파이팅!
There is 1 comment

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Bai frate, ce-are Dumnezeu cu baietii frumosi ? Un actor asa frumos si talentat sa fie diagnosticat la varsta asta cu aceasta boala teribila, cancerul.
    Ai incredere, te poti face bine si sa ai si o viata lunga. Iti spune unul patzit.
    Inzdravenire grabnica !


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.