JYJ-Yoochun

Yoochun pregateste un mini-concert si un fan meeting in Japonia, in martie

Yoochun/박유천 (31 ani), membrul trupei JYJ,  va organiza curand o intalnire cu fanii si un mini-concert in Japonia, informeaza site-ul allkpop.com.

Dupa cum bine stiti, Yoochun a fost o figura controversata in ultimii ani, iar odata cu viitorul  sau concert dedicat fanilor si intitulat “2018 Park Yuchun Fanmeeting & Mini Concert in Japan – Remember the Memories“, multi se intreaba daca  artistul nu-si pregateste cumva, incetul cu incetul, comeback-ul.

Stirea legata de acest eveniment, care va avea loc la Hotel Musashino no Mori din Tokyo, in perioada 10-11 martie, a fost postat astazi, 30 ianuarie, pe pagina oficiala a trupei JYJ. Aceast eveniment marcheaza prima intalnire alui Yoochun cu fanii in ultimii 3 ani.

Dupa cum s-a raportat anterior, Yoochun continua sa dea inainte cu procesul intentat impotriva celei de-a doua femei care il acuza de agresiune sexuala, fiind, pe de alta parte, supus unei anchete din cauza cainelui sau, care a muscat o femeie cu sapte ani in urma.

Recent, Ilgan Sports a dezvaluit ca persoana care a suferit din cauza muscaturii cainelui artistului a fost sotia unui CEO al companiei de productie de teatru. Un insider a dezvaluit: ” (Victima – n.r.) A suferit o vatamare grava a fetei, fata ei a fost zdrobita, si a trecut prin  3 interventii chirurgicale. La acea vreme (cand s-a produs incidentul – n.r.), cei doi nu aveau probleme, nu stiu de ce a decis sa-l dea in judecata recent”.

In replica, agentia lui Yoochun a afirmat: “Yoochun a confirmat ca nu s-au contactat deloc unul pe celalalt timp de 7 ani.  Va rugam sa asteptati ca ancheta sa se finalizeze”.

Dupa toate problelemele prin care a trecut artistul, este posibil ca si aceasta din urma sa isi puna amprenta asupra sa si a carierei sale. Pana la finalizarea anchetei, se pot face o multime de speculatii legate de motivele pentru care victima ar fi decis sa ia atitudine impotriva lui Yoochun abia acum.

Una dintre variante este, fara doar si poate, banii, cu atat mai mult, cu cat victima insasi declara:  “Pana in prezent, costul tratamentului a fost de 320 milioane KRW (300.000 USD). Suma procesului de judecata (de 1,2 miliarde KRW) este suma pe care avocatul a calculat-o prin includerea tratamentului de acum 6 ani, costul tratamentului pentru urmatorii cinci ani si suferința mea mentala. Inca nu l-am dat in judecata pentru daune”.

Cum se va termina aceasta poveste, ramane de vazut. Pana atunci, va propunem sa ne bucuram de evenimentul pe care acesta il va organiza in Japonia, in luna martie. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.