4103_R

Jung Yonghwa nu va mai participa in calitate de ambasador la evenimentele de promovare a Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang

Jung Yonghwa (28 ani), membrul trupei CNBLUE, isi va pastra doar titlul de ambasador ca si celebritate (imagine si nume asociat evenimentului -n.r.) al Jocurilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang din acest an. Potrivit ultimelor informari media, Jung Yonghwa nu va mai participa la niciun fel de activitati sau evenimente de promovare in calitate de ambasador. Decizia a fost luata de Comitetul Olimpic de la Pyeongchang, care a dezvaluit astazi ca nu-l vor mai putea promova pe artist ca ambasador din cauza ultimului scandal in care a fost implicat artistul.

„Dupa ce a auzit stirile legate de Jung Yonghwa, comisia a avut o discutie interna. Odata cu lansarea jocurilor, am simtit ca promovarea lui ar putea afecta competitia. In loc sa continuam promovarile, am ajuns la concluzia ca ar trebui ca el sa nu mai joace rolul de ambasador. Jung Yonghwa nu va participa la evenimentele olimpice”, se arata in declaratia adoptata de Comitetul Olimpic de la Pyeongchang si citata de site-ul koreaboo.com.


Decizia comitetului era oarecum previzibila, fiind luata dupa ce a fost dezvaluit că Jung Yonghwa a fost admis in programul de absolvire al Universitatii Kyunghee prin admitere speciala, datorita statutului sau de celebritate.

Reamintim cititorilor nostri ca inca de la mijlocul lunii ianuarie Jung Yonghwa se afla in centrul unor controverse din cauza procesului de admitere la Universitatea Kyunghee, fiind acuzat ca a fost admis fara a trece printr-un proces corect.

Ulterior izbucnirii scandalului, agentia sa si-a cerut scuze pentru dificultatile cauzate de procesul de depunere a cererilor si a afirmat ca s-au supus anchetei autoritatilor. Yonghwa si-a cerut, la randul sau, scuze fanilor prin intermediul unei postari pe contul sau de Instagram.

Cu toate acestea, „povestea” ar putea fi mult mai complicata decat pare la prima vedere. Un fost angajat al FNC Entertainment sustine ca scopul unic al lui Jung Yonghwa de a face studii post-universitare a fost acela de a-si amana inscrierea in armata. „Jung Yonghwa a intrat in programul de doctorat pentru a-si amana inscrierea in armata. Acesta a fost singurul scop si motiv. El si-a amanat aceasta sarcina de mai multe ori. A fost initial programat sa mearga in armata pe 2 august 2016, dar a amanat pana pe 30 septembrie. Apoi a amanat din nou aceasta data pe o perioada nedeterminata ca urmare a procesului de admitere la universitate”, a declarat fostul angajat al FNC Entertainment, sub protectia anonimatului. Mai mult decat atat,  el a afirmat chiar ca acesta a fost un eveniment comun si ca multe alte vedete au optat pentru aceasta metoda.

La aflarea noilor acuzatii, FNC Entertainment a luat repede pozitie, spunand ca nu au auzit niciodata despre acest lucru inainte.

Scandal in sine i-a adus numai prejudicii lui Jung Yonghwa, care a fost dat afara de la Universitatea Kyunghee si si-a pierdut si statutul de ambasador “cu drepturi de pline” privind promovarea Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.