Mother-1-e1521056294171

Drama “Mother” a fost nominalizată pentru Festivalul Internațional de Seriale de la Cannes

Drama “Mother” de pe canalul tvN a fost nominalizată la primul Festival Internațional de Seriale de la Cannes, informează site-ul soompi.com.

“Mother” este povestea unei profesoare care decide să fugă împreună cu eleva sa de 8 ani, care este abuzată domestic, și devine mama ei.

Pe 13 martie, Alvin Lewi, un representant de la CANNESERIES, Festivalul Internațional de Seriale de la Cannes, a salutat nominalizarea dramei pentru categoria “CANNESERIES Official Competition” a festivalului.

El a afirmat: “Doar 10 seriale din nouă țări au fost selectate pentru categoria Competiției Oficiale. Sunt bucuros că “Mother” a fost selectat ca reprezentant al Asiei.”

Festivalul Internațional de Seriale de la Cannes este găzduit de MIPTV (Marșul Internațional de Programe de Televiziune) și va fi principalul lor eveniment din 2018. Acesta va fi primul an al festivalului și va avea loc de pe 4 pana pe 11 aprilie la Cannes, Franța.

Din 130 de candidați din toată lumea, doar 10 au fost selectați pentru categoria Competiției Oficiale. 10 seriale vor fi ecranizate la Auditorium Lumière de pe 7 pana pe 11 aprilie. “Mother” va fi ecranizat pe 9 aprilie la 12 p.m CET.

Alte categorii, pe lângă Competiția Oficiala, sunt:  Cea mai bună muzică, Cel mai bun scenariu, Premiul Special pentru cea mai bună interpretare și Cele mai bune seriale.

Câștigătorii vor fi anunțați și li se vor decerna premiile la ceremonia care se va avea loc pe data 11 aprilie.

Regizorul Kim Chul Kyu, scenarista Jung Seo Kyung, Lee Bo Young și Heo Yool vor fi prezenți la ceremonie. Deși scenarista Jung Seo Kyung a mai luat parte la un eveniment de la Cannes cu ocazia filmului său “Handmaiden”, aceasta va fi prima sa prezentare cu o dramă.

Directorul Studioului Dragon (compania de producție din spatele dramei “Mother”), Park Ji Young a afirmat: “Suntem foarte bucuroși că “Mother” este cunoscută. În prezent, realitatea abuzului față de copil este mult mai groaznică decât ce se arată în dramă. “Mother” este o poveste despre mame și familie. Cred că faptul că drama este difuzată acum este o sincronizare bună. Aș dori să le mulțumesc actorilor, regizorului Kim Chul Kyu și scenaristei Jung Seo Kyung pentru că au muncit din greu ca să facă “Mother” să strălucească.”

Ultimul episod din”Mother” va fi difuzat pe 15 martie la 9:30 p.m KST. (Mădălina Dima)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.