Rowoon-Lee-Sung-Kyung

Rowoon din SF9 va participa într-un nou serial alături de Lee Sung Kyung

O veste bună vine din partea membrului trupei SF9, Rowoon, care anunță că va juca în noul serial, „About Time”, de pe canalul TVN.

Potrivit site-ului soompi.com, acest serial este o dramă romantică despre o femeie pe nume Michaela (Lee Sung Kyung), care poate vedea durata de viață a oricărei persoane, inclusiv pe a ei, și despre un bărbat, Lee Do Ha (Lee Sang Yoon), care are abilitatea de a-i opri timpul.

Rowoon va juca rolul lui Choi Wee Jin, un actor de teatru muzical. Choi Wee Jin este, de asemenea, fratele mai mic al Michaelei, o persoană foarte optimistă în ciuda faptului că familia lor suferea din cauza problemelor financiare. După ce termină armata, acesta devine șomer și nu suportă gândul că sora sa a ajuns susținătoarea casei.

Rowoon a debutat cu serialul “Click Your Heart” de pe Naver TV, iar mai apoi a apărut și în serialele “School 2017” și “Everyone’s Romance”. Cel mai bun rol, însă, l-a avut în School 2017, unde a jucat în rolul unui idol care la suprafață era arogant, iar, în interior, îngrijorat despre popularitatea sa scăzută. Cu siguranță și acest serial va fi unul impresionant!

Actriță și model, pe Lee Sung Kyung o știți din seriale precum “It’s Okay, That’s Love” (2014), “Queen’s Flower” (2015), “Cheese in the Trap” (2016) si “Weightlifting Fairy Kim Bok Joo” (2016-2017).

Pe Lee Sang Yoon îl știți cu siguranță din drame precum “I Love You, Don’t Cry” (2008), “Jung Yi, Goddess of Fire” (2013), “Angel Eyes” (2014), “Liar Game” (2014), “Twenty Again” (2015), “On the Road to the Airport” (2016) și “Whisper” (2017). (Elena Radulescu)

 
There is 1 comment

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Sper ca serialul “About Time” sa fie tradus si in romaneste. L-as urmari chiar si numai pentru a-i vedea pe cei doi frumusei protagonisti


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.