Taeyang-XPN

Membrii BIG BANG, Taeyang si Daesung s-au inrolat in armata

Iata ca ziua pe care toti fanii trupei BIG BANG o voiau cat mai indepartata a venit. Urmatorul memtru al trupei caruia i-a venit randul sa isi indeplineasca datoriile fata de patria sa a fost Taeyang.

Ieri, 12 martie, in jurul orei 1:45  dupa amiaza (ora coreeana) artistul a ajuns la centrul de pregatire al Diviziei 6 Infanterie din provincia Gangwon. Cum era de asteptat el a fost intampinat de o multime de fani care au dorit neaparat sa isi ia ramas bun pentru perioada urmatoare si sa-i spuna cateva cuvinte de incurajare. Inainte de a intra el si-a luat ramas bun de la staff-ul de la YG Ent.  si a emotionat si mai tare fanii atunci cand i-a salutat si s-a apropiat sa le stranga mainile. Puteti sa vedeti si voi un filmulet chiar  mai jos.

https://www.instagram.com/p/BgNjpKcBJs_/

Stiam deja ce fel de persoana este Taeyang si cat de mult tine el la fani. Increzator si cuprins de emotii, Taeyang a facut un ultim gest de multumire pentru toata sustinerea de care a avut parte, asa ca a facut o ampla plecaciune pentru ultima data in fata tuturor celor prezenti.

Acest gest i-a emotionat pana la lacrimi pe fani, iar ultimele cuvinte ale artistului au fost “Ma voi intoarce sanatos”.

Cu o zi inainte de inrolare Taeyang a postat pe contul sau de Instagram cateva poze de la ultima sedinta foto pentru publicatia Elle Korea unde arata tuturor noua lui tunsoare 🙂 si cat de incredibil de bine ii sta asa (trebuie sa recunoastem acest aspect).

https://www.instagram.com/p/BgLML7eApqb/?taken-by=__youngbae__

CEO-ul companiei sale, Yang Hyun Suk nu a putut sa nu isi ia si el ramas bun de la artistul sau Taeyang. Astfel el a apelat tot la Instagram unde a postat 2 poze si urmatorul mesaj:  “Taeyang se inroleaza astazi.Te iubesc, Young Bae. Sa fii sanatos si sa te intorci cu bine.YG”.

De asemenea cu putin timp inainte de inrolare, Taeyang a lasat fanilor un ultim mesaj. El a incarcat o fotografie de promovare pentru noua melodie BIG BANG si urmatorul mesaj:”Ma voi intoarce sanatos. Toata lumea, sa mergeti pe un drum plin de flori. “

https://www.instagram.com/p/BgNLVu1gjim/?taken-by=__youngbae__

Taeyang va avea parte de 5 saptamani de antrenament de baza, pentru ca mai apoi sa isi continue serviciul militar.

 

Astazi, 13 martie, un alt membru BIG BANG se inroleaza in armata si vorbim desigur de Daesung. El a ajuns la centrul de antrenament al Diviziei 27 Infanterie situata in Hwacheon, in provincia Gangwon. Asa cum s-a intamplat si cu ceilalti membrii si el a fost asteptat de fani si primit cu multe incurajari.

Aceasta a fost  prima ocazie  cand Daesung a aratat si noua lui tunsoare. Vizibil increzator el i-a salutat pe toti cei prezenti. Ultimul sau mesaj a fost:” Va iubesc. Ma voi intoarce!”

La fel ca si la restul membrilor BIG BANG, cel care i-a descoperit si le-a fost mereu alaturi, CEO-ul YG Ent. Yang Hyun Suk a postat pe Instagram o fotografie cu Daesung alaturi de urmatoarea descriere: “Daesung. Acesta este ultimul apel pentru un moment. El a insistat sa mearga singur. Sa te intorci sanatos.”

Dupa ce va lua parte la un antrenament de baza de 5 saptamani, Daesung va continua serviciul militar ca soldat activ la unitatea unde a fost desemnat. Este programat ca el sa termine armata pe 12 decembrie 2019.

Puteti vedea aici un scurt filmulet cu Daesung de astazi.

https://www.instagram.com/p/BgQaWlNFyzK/

Intrucat pana acum 4 membrii BIG BANG s-au inrolat in armata, oficial de astazi inainte trupa intra in hiatus. De fapt membrii BIG BANG s-au inteles sa se inroleze impreuna in armata pentru ca in acest fel sa scurteze perioada in care ei vor fi in pauza si nu se vor putea reuni ca si trupa. Din cauza activitatilor solo pe care mezinul trupei, Seungri, le avea deja programate si serialului in care apare, el nu a putut sa se inroleze o data cu ceilalti membrii. Este estimat totusi ca Seungri sa se inroleze in lunile urmatoare.

Pana la noi vesti, trupa va lansa astazi o ultima melodie numita ” Flower Road”, sperand ca astfel sa le ofere fanilor o mica consolare pentru perioada urmatoare.

Noi ne dorim ca membrii Taeyang si Daesung sa aibe parte de o armata usoara, fara accidentari si sa auzim numai vesti bune despre ei. (Daniela Coman)

Surse: soompi.com, instagram




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.