29003742_1618839324868433_192317263_n

Festivaluri și obiective turistice din jurul Coreei

Festivalul Luminilor de pe Insula de Ierburi

Insula de Ierburi din Pocheon, provincia Gyeonggi, va găzdui festivalul anual al luminilor, până pe data de 31 octombrie. Cu tuneluri ale dorințelor lungi de 300 de metri și un câmp de lavandă luminat în mai multe culori, Insula de Ierburi își propune să primească vizitatori în spiritul sărbătorii. Inspirat de piețele de Crăciun europene, festivalul oferă o varietate de evenimente, incluzând săpun cu tematică de Crăciun, împodobirea brazilor, producerea de lumânări, o piață de prăjituri de Crăciun și curcan. Pentru a participa la festival, prețurile variază între 4.000 woni și 6.000 woni.

Festivalul Gurye Sansuyu

Festivalul Gurye Sansuyu este un festival anual al florlior, ținut în zona izvoarelor termale Jirisan. Majoritatea evenimentelor includ o expoziție de produse locale realizate din sansuyu (fructe de sănger), muzică tradițională, dansuri și focuri de artificii. Festivalul este deschis pentru publicul de orice vârstă, gratuit.

Festivalul Florilor de Cais din Jeju

Ținut în Hyuae-ri, la poalele vulcanului Hallasan de pe insula Jeju, festivalul Hyuae-ri Maehwa are loc în fiecare primăvară. Vizitatorii pot să se bucure de frumusețea florilor de cais în Parcul Natural Hyuaeri. Biletul pentru adulți este de 11.000 woni, pentru adolescenți este de 9.000 woni, iar pentru copii este de 8.000 woni. Pentru grupuri, prețurile sunt următoarele: adulți 8.000 woni, adolescenți 7.000 woni și copii 6.000 woni. Evenimentul este deschis oricui, între orele 10 și 17.

Festivalul Caracatiței și a Florilor Camellia

Festivalul Caracatiței și a Florilor Camellia este organizat în regiunea Seocheon. Vizitatorii se pot bucura de priveliștea copacilor înfloriți de camellia și de gustul proaspăt al caracatiței prinse din Marea Vestică, precum și de alte produse alimentare. O gamă largă de evenimente se țin și la acest festival, cum ar fi pescuitul de caracatiță și vizionarea creaturilor vii ale oceanului. Festivalul este deschis tuturor.

Sursa: koreaherald.com

Traducere: Elena Rădulescu




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.