29511880_2082775668626459_7370436438560604160_n

Coreea de Sud sprijină eforturile de a atrage turiști străini

Coreea de Sud își intensifică eforturile de a atrage turiști străini în conformitate cu sezonul de primăvară, a anunțat miercuri, 21 martie, agenția de promovare a turismului din țară.
Organizația de Turism din Coreea (KTO) a declarat că s-au dezvoltat diverse programe destinate turiștilor străini în perioada aprilie-mai și au fost promovate la filialele din Asia și Orientul Mijlociu, în special.
Potrivit agenției de promovare a turismului, aproximativ 15 000 de străini sunt așteptați să viziteze Coreea de Sud prin programele de turism.
Programele variază de la o excursie de lux de opt zile, costând aproximativ 4 milioane woni (3 700 dolari americani) per persoană, pentru cei care intenționează să viziteze districtul Yeouido, un loc popular pentru admirarea florilor de cireș din Seul.
“Florile de primăvară din Coreea de Sud sunt foarte competitive ca produs turistic sezonier, împreună cu zăpada, în piețele din Asia și Orientul Mijlociu”, a declarat un oficial KTO.
Cea mai recentă mișcare a agenției de promovare a turismului face parte din eforturile sale ample de a diversifica portofoliul turistic al țării, care depinde într-o mare măsură de cetățenii chinezi.
Numărul turiștilor străini în Coreea de Sud a scăzut cu 22,7% anul trecut, ca urmare a unui conflict diplomatic între Seul și Beijing privind desfășurarea unui sistem antirachetă american.

Sursa: yonhap

Traducere: Mădălina Dima




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.