36283405_1834953189895286_8926676091184087040_n

Noul film “Jin-Roh” dezvăluie posterele cu personajele principale

Remake-ul coreean al filmului “Jin-Roh : The Wolf Brigade” a lansat postere cu cinci personaje înainte de premieră.

Filmul este un remake al unui celebru film japonez de animație cu același nume. Acțiunea are loc în anul 2029, când Coreea de Nord și Coreea de Sud se află pe punctul de a se reîntregi după un proces de pregătire de cinci ani. Totuși, acest lucru este perturbat atunci când apare o organizație teroristă care se opune reunificării și o unitate de poliție, precum și o unitate de lucru guvernamentală se ridică pentru a contracara. În mijlocul acestui haos apar arme umane cunoscute sub numele de “bărbați-lupi”.

Kang Dong Won va juca rolul lui Im Joong Kyung, un membru al trupei de elită din forțele speciale. Pe posterul său se poate citi “E treaba mea. Mă voi ocupa de asta”.

Han Hyo Joo ia rolul lui Lee Yoon Hee, sora fetei care moare într-un bombardament suicidal în fața lui Im Joong Kyung. Posterul ei spune : “Simt cea mai mare durere pentru că nu știu pe cine să dau vina.”

Jung Woo Sung pare conflictual în posterul său întunecat pe care scrie “Noi nu suntem bărbați deghizați în lupi; suntem lupi deghizați în oameni”. El va juca în rolul lui Jang Jin Tae, care este șeful de formare pentru forțele speciale.

Actorul Kim Moo Yeol este Han Sang Woo, șeful adjunct al Departamentului de Securitate Publică care a fost, de asemenea, în forțele speciale cu Im Joong Kyung. Han Sang Woo și Im Joong Kyung vor da un plus tensiunii filmului prin trecerea de la prietenie la animozitate ostilă și invers. Posterul lui Kim Moo Yeol spune: “Ieși afară, Im Joong Kyung! Trebuie să mergem împreună prin focurile iadului.”

Minho din SHINee ia rolul lui Kim Cheol Jin, membru cheie al forțelor speciale. În posterul său, el stă în ploaie cu o privire hotărâtă. Posterul său spune :” Ceea ce vrea Departamentul de Securitate Publică este anihilarea forțelor speciale”.

“Jin-Roh” va avea premiera pe 25 iulie.

Abia așteptăm!

Traducere: Mădălina Dima

Sursa:soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.