Choi Jin Hyuk și Hoya ne fură inimile în noua dramă “Diabolic Joy”

Toamna ni-l aduce mai aproape pe Choi Jin Hyuk,  îndrăgitul actor cu zâmbet mortal și voce inconfundabilă putând fi văzut zilele acestea în serialul “Diabolic Joy/마성의 기쁨”, cunoscut și ca „Devilish Happiness”, o comedie romantică de 16 episoade. Serialul a avut premiera pe 5 septembrie, fiind difuzat în fiecare miercuri și joi de la ora 23:00 pe canalul MBN (Maeil Broadcasting Network) și pe DramaX (드라맥스). Serialul este o producție a companiei iHQ Inc. “Diabolic Joy” este regizat de Kim Ga Ram, după un scenariu de Choi Ji Yeon.

Povestea

Gong Ma-Sung (Choi Jin-Hyuk) este succesor al companiei Sunwoo și, totodată, un expert în domeniul nervilor cranieni. Într-o zi, în timp ce încearcă să ajute o femeie pe care o întâlnește din întâmplare, are un accident de mașină. După accidentul auto, Gong Ma-Sung suferă de pierderea memoriei pe termen scurt și memoria lui durează doar o zi. În fiecare zi, el scrie note despre ce s-a întâmplat cu el în ziua respectivă. În dimineața următoare, memorează notele pe care le-a scris cu o noapte înainte. Gong Ma-Sung ajunge mai apoi să o întâlnească pe Joo Gi-Bbeum (Song Ha-Yoon), o fostă actriță foarte populară, și se îndrăgostește de ea.

Distribuție principală

Choi Jin Hyuk – Gong Ma Sung
Song Ha-Yoon – Joo Gi Bbeum
Hoya – Sung Ki Joon
Lee Joo-Yeon – Lee Ha Im

Distribuție secundară

Lee So Ji – Ko Nan Joo

Kim Min Sang –  D-octor Yoon

Kang Yoon Je – Joo Ja Rang

Kim Ji Young  – Joo Sa Rang

Oh Kwang Rok – Joo Man Sik
Jung Ae Hwa
Choi Seung Hoon
Kwon Hyuk Soo

Choi Jin-Hyuk/최진혁, sub numele adevărat de Kim Tae-Ho (김태호), este un actor foarte îndrăgit de iubitorii de K-drame din întreaga lume. Ultimul serial în care l-ați putut vedea a fost „Tunnel” (OCN/2017). Personal, rolurile în care mi-a plăcut cel mai mult au fost cele din: „Pride and Prejudice” (MBC/2014-2015), „Emergency Couple” (tvN/2014), „The Heirs” (SBS/2013) și „Gu Family Book” (MBC/2013), unde mi-aș fi dorit să fii avut rolul principal masculin.

Pe Song Ha-Yoon/송하윤, cunoscută mai degrabă sub fostul nume de scenă – Kim Byul (김별), o știți, printre altele, din dramele „Fight for My Way” (KBS2/2017), „My Daughter, Geum Sa-Wol” (MBC/ 2015), „Reset” (OCN/2014) sau „Phantom” (SBS/2012).

O apariție mult-așteptată în drama “Diabolic Joy” este cea a lui Hoya/호야, membrul trupei K-pop Infinite. După cum bine știți, aceasta nu este însă prima apariție într-o dramă a artistului, Hoya jucând până în prezent în șapte drame, cea mai recentă dintre ele fiind “Two Cops” (MBC / 2017-2018).

Serialul ne-o aduce în prim plan și pe Lee Joo-Yeon/이주연, fosta membră a trupei de fete “After School”. Cu peste 15 roluri jucate până în prezent, pe Lee Joo-Yeon v-o amintiți cu siguranță din dramele „Saimdang, Light’s Diary” (SBS/2017), „Entourage (tvN/2016 – cameo) sau „Yong-Pal” (SBS / 2015).

Cu o așa distribuție, eu zic să ne așezăm confortabil în fotolii, sa punem telefoanele pe Silence și să-i dăm repede „Play!” (한사랑)

Material realizat din surse combinate

Foto: http://www.koreandrama.org




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.