Terius_Behind_Me-SI111 (1)

So Ji Sub, enigmaticul agent NIS din drama “Terius Behind Me”

Terius Behind Me

Vă era dor de So Ji Sub? Mi-e îmi era tare-tare dor de el, iar vestea că îl vom revedea curând pe micile ecrane mă bucură foarte mult. Cum, nu ați auzit această veste?! Atunci lăsați-mă să vă spun eu despre ce este vorba! Mai mult decât carismaticul actor So Ji Sub va interpreta rolul principal masculin în drama „Terius Behind Me (titlu literar) – 내 뒤에 테리우스”, o comedie romantică cu multe note de mister. Cu 32 de episoade confirmate până în prezent a câte 35 de minute fiecare (2 episoade/zi), drama va fi difuzată de canalul MBC începând din data de 26 septembrie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 22:00 (ora locală). Serialul este regizat de Park Sang Hun, după un scenariu de Oh Ji Young.

Povestea

Go Ae-Rin (Jung In-Sun) își pierde brusc soțul. Un om misterios, Kim Bon (So Ji-Sub), locuiește alături de casa ei. Kim Bon este un agent legendar al NIS. Acum 3 ani, acesta a fost implicat într-o operațiune secretă care a eșuat însă și în urma căreia femeia pe care o iubea a murit. De atunci a devenit deconectat de lume, alegând să trăiască singur, în liniște. El o va ajuta pe vecina sa,  Go Ae-Rin, să descopere adevărul din spatele morții soțului său, al cărui nume este implicat într-o mare conspirație.

Distribuție principală

So Ji Sub – Kim Bon/ Terius
Jung In Sun –  Go Ae Rin
Son Ho Joon – Jin Yong Tae
Im Se Mi – Yoo Ji Yeon

Familia lui Go Ae Rin

Yang Dong Geun – Cha Jung Il
Kim Gun Woo – Cha Joon Soo
Ok Ye Rin – Cha Joon Hee

Agenții NIS

Uhm Hyo Sup – Shim Woo Cheol
Seo Yi Sook – Kwon Young Sil
Sung Joo – Ra Do Woo

Note

  • Serialul preia slotul orar al MBC de miercuri și joi, ora 22:00, ocupat anterior de drama “Time”.
  • Titlul “Terius” se referă la numele codului de operațiuni al lui Kim Bon în trecut.
  • Inițial, actrițelorLee Yoo Young și Yoo In Na li s-a oferit rolul principal feminin, însă ambele au refuzat.
  • Prima lectură a scenariului a avut loc la sfârșitul lunii iunie, la stația de emisie MBC din Sangam, Coreea de Sud.
  • Există două postere teaser fotografiate în Varșovia, Polonia, pentru serialul MBC “Terius Behind Me”.

După o pauză de 3 ani de la ultima sa apariție în drama „Oh my Venus” (KBS2, 2015), So Ji Sub/소지섭 ne va ține cu siguranță cu sufletul la gură în noua dramaTerius Behind Me”. Totodată, după rolurile memorabile din dramele “The Master’s Sun” (SBS, 2013), “Ghost” (SBS, 2012), “Road Number One” (MBC, 2010), “Cain and Abel” (SBS, 2009), “Sorry I Love You” (KBS, 2004), “What Happened in Bali” (SBS, 2004) sau “Thousand Years of Love” (SBS, 2003), este de așteptat ca actorul în vârstă de 41 de ani să ne încânte cu un rol matur, plin de farmec, așa cum o face de fiecare dată.

Atenția ne-o va stârni cu siguranță și actrița Jung In Sun/정인선. Născută pe 25 aprilie 1991, actrița de doar 1,60 cm și 40 Kg, gingașă și foarte finuță, va contrasta cu forța și masculinitatea emanate de So Ji Sub. Palmaresul artistic al lui Jung In Sun nu lasă însă loc pentru semen de întrebare, aceasta putând fi văzută în nu mai puți de 19 drame, dintre care amintim și noi câteva: “Eulachacha Waikiki” (jTBC, 2018), “Circle” (tvN, 2017), “Naked Fireman” (KBS2, 2017), “Mirror of the Witch” (jTBC, 2016), “The Girl in the Frame” (KBS2, 2014) și “Dae Jang Geum” (MBC, 2003).

Vă aflați și voi printre persoanele care s-au îndrăgostit la prima vedere de Son Ho Joon (손호준) în drama “Go Back Couple” (KBS2, 2017)? Îndrăgitul actor și cântăreț în vârstă de 34 de ani revine pe micul ecran în drama Terius Behind Me”, fapt pentru care abia așteptăm premiera acesteia!

Un rol interesant este așteptat să aibă și actrița  Im Se Mi (임세미), care a realizat un tur de forțe anul acesta cu dramele „Mr. Sunshine” (tvN, 2018) șiAbout Time” (tvN, 2018), după ce a terminat anul trecut în același ritm alert, odata cu aparițiile sale în serialele „Two Cops” (MBC, 2017), „The Reason Why We Can’t Sleep” (KBS2, 2017) și „Perfect Wife” (KBS2, 2017). Se pare că actrița în vârstă de 31 este neobosită, în 2016 jucând în dramele Shopping King Louie” și „Goodbye Mr. Black”, ambele difuzate de canalul MBC.

Eu cred că serialul are un potențial fantastic, așa că îl aștept cu nerăbdare, după cum vă spuneam și la începutul acestui articol. Aștept impresiile voastre pe măsură ce vom avea ce povesti. (한사랑)

Surse text și foto: http://www.koreandrama.org & http://asianwiki.com




There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.