The-Smile-Has-Left-Your-Eyes-03

Seo In Guk și Jung So Min într-un nou thriller – The Smile has Left Your Eyes

The Smile has Left Your Eyes

Octombrie îi readuce pe micile ecrane pe îndrăgiții actori Seo In Guk și Jung So Min în The Smile has Left your Eyes, un thriller ce promite să ne țină cu sufletul la gură.

Pe 3 octombrie va avea premierea drama The Smile has Left your Eyes un remake al întunecatei serii japoneze Sora Kara Furu Ichioku no Hoshi difuzată în 2002. Povestea îl are în prim plan pe  Kim Moo Young (în interpretarea lui Seo in Guk), asistent într-o fabrică de bere, poreclit ”monstrul” și principalul suspect în asasinatul prietenei lui. Viața lui începe să se schimbe când o întâlnește pe Yoo Jin Kang (în interpretarea lui Jung So Min), un designer publicitar cu un suflet cald și generos. Cei doi împărtășesc traume emoționale puternice care îi apropie. Conflictul sporește când descoperim ca fratele lui Yoo Jin Kang (Park Sung Woong ) este un detective experimentat, dispus să facă orice pentru a-și proteja sora mai mică.

The Smile has Left your Eyes va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, începând cu ora 21:30 KST, la tvN.

Din distribuția principală fac parte:

  • Seo In Guk în rolul lui Kim Moo Young
  • Jung So Min în rolul lui Yoo Jin Kang
  • Park Sung Woong în rolul lui Yoo Jin Kook
  • Seo Eun Soo în rolul lui Baek Seung Ah

 

Seo In Guk  revine pe micile ecrane după o pauză de 2 ani marcată de înrolarea sa în armată. A fost însă eliberat după doar 4 zile din cauza unei fracturi de gleznă în urma căreia a fost diagnosticat cu osteocondrită.  Pe Seo In Guk am avut ocazia să îl urmărim cu plăcere în rolul principal în drama Shopping Kind Louis difuzată în 2016 precum și în drame ca: Squad 38 (2016) și She was Pretty (2015).

Pe  Jung So Min  o recunoaștem din comedia romantică Because This is my First Life (2017) unde a interpretat rolul principal alături de Lee Min Ki. A mai apărut în rolul principal în drame precum: Big Man (2014), The Sound of Your Heart (2016).

 

Drama The Smile has Left your Eyes promite să aducă un aer proaspăt pe micile ecrane, aer ce nu de puține ori ne va trimite  fiori pe șira spinării!

 

Surse: mydramalist.com, asianwiki.com

Sura foto: koreandrama.org
There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.