Toamna a început în forță cu noi drame captivante. O dramă ce am așteptat-o cu nerăbdare este drama istorică “100 Days My Prince” care a avut premiera pe 10 sptembrie la ora 21:30 (KST) pe postul de televiziune tvN. Aceasta va fi difuzată în fiecare luni și marți, având 15 episoade plus unul special, fiecare episod cu o durată de 80 de minute. Drama ne este adusă de către Studio Dragon, fiind regizată de către regizorul Lee Jong-Jae și scrisă de scenaristul No Ji-Sul. “100 Days My Prince” este una dintre dramele mult așteptate în această toamnă, avându-i în rolurile principale pe Nam Ji Hyun și Do Kyung Soo membru al trupei EXO.

Poveste:

Această dramă spune povestea lui Lee Yool care cade de pe o stâncă și aproape că moare într-o încercare de asasinat. Își pierde memoria și se rătăcește 100 de zile sub un nume și o personalitate nouă. În această perioadă, el se întâlnește cu Hong Sim\ Yoon Yi-so, șeful primei agenții de detectivi din Joseon. 

Primul episod al dramei ne prezintă povestea tinerilor Lee Yool și Yoon Yi-seo care sunt prinși în mijlocul unor acțiuni înfricoșătoare ale adulților. Lee Yool devine un prinț morocănos, fără a ști ce însemnă a zâmbi, fiind mereu în pericolul de a fi asasinat. Cu toate acestea Yoo Yi-so este singura care îl poate face pe Lee Yool să zâmbească.

Cum drama a început cu o poveste așa captivantă și cu o intrigă pe care nu aș vrea să o dezvolt mai mult pentru că vreau să descoperiți singuri.

Distribuție:

Oamenii din jurul lui  Lee Yool / Woondeuk

 • Jo Han-chul, regele  ( tatăl lui Lee Yool)
 • Oh Yeon-ah , regina Park (mama vitregă a lui Lee Yool)
 • Ji Min-hyuk , Prințul Seowon (fratele mai mic al lui Lee Yool)
 • Do Ji-han 

Oamenii din Jurul lui Hong-sim\Yoon Yi-seo

 • Jung Hae-kyun , Yoon (tatăl adoptiv a lui Hong-sim)[15]
 • Kim Seon-ho ca Jong Jae-yoon 

Oamneii din jurul lui Kim Cha-eon

 • Han So-hee ca Kim So-hye
 • Choi Myung-bin ca tânăra Kim So-hye
 • fiica lui Kim Cha-eon și soția lui Lee Yool.
 • Heo Jung-min ca Kim Soo-ji
 • Kim Jae-young ca Moo Yeon

Oamenii din Palat

Do Kyung-Soo este bine cunoscut ca membru al trupei EXO. El și-a început cariera în actorie în 2014, apărând în filmul “Cart” și drama “It’s Okay, That’s Love“.

  A mai jucat în filme precum:Pure Love ( 2016), My Annoying Brother  (2016), Room No.7,(2017)  și în seriale precum : EXO Next Door (2015) , Hello Monster (2015), Be Positive (2016).

Nam Ji-Hyun este printre cele mai cunoscute și de succes actrițe din Coreea.

Ea și-a început cariera încă de copil, fiind foarte cunoscută pentru rolul său în drama  East of Eden (2008). Unele dintre cele mai populare drame ale sale sunt  Queen Seondeok (2009),  Shopping King Louis  (2016), Suspicious Partner (2017). 

Observați: 

Filmările au început în aprilie și s-au încheiat pe 3 septembrie.
Yoon Tae-Young a fost scos din dramă în urma unor acuzații de conducere în stare de ebrietate.
Filmările au avut loc la KOFIC Namyangju Studios din Namyangju, provincia Gyeonggi, Coreea de Sud.

Cam atât am avut de spus despre această dramă și așteptăm cu nerăbdare următoarele episoade.

Surse: wikipedia.org , asianwiki.com

Autor: Mădălina Dima

http://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/08/D.O.-Nam-Ji-Hyun-2-715x1024.jpghttp://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/08/D.O.-Nam-Ji-Hyun-2-150x150.jpgDima MadalinaSeriale coreene100 Days My Prince,Do Kyung Soo,drama istorica,Nam Ji Hyun
Toamna a început în forță cu noi drame captivante. O dramă ce am așteptat-o cu nerăbdare este drama istorică '100 Days My Prince' care a avut premiera pe 10 sptembrie la ora 21:30 (KST) pe postul de televiziune tvN. Aceasta va fi difuzată în fiecare luni și marți, având...