The-Third-Charm-Poster1

Noua drama “The Third Charm”- povestea unei regasiri cu Seo Kang Joon si Esom

     Nu putem sa ne plangem ca a venit toamna si nu avem la ce sa ne uitam.  Iata ca astazi inca o premiera isi face loc pe lista de “seriale de vazut” se numeste “The Third Charm”/ 제3의 매력. Nu stiu despre voi dar eu abia asteptam urmatorul proiect al actorului Seo Kang Joon. Ma bucur ca nu am asteptat asa de mult timp de la ultimul sau proiect. Noul lui serial “The Third Char” va incepe astazi, 28 septembrie  pe postul coreean jTBC. De aceasta data, genul serialului ales este comedie romantica cu 16 episoade si va putea fi urmarit in fiecare zi de vineri si sambata, incepand cu ora 23:00 (ora coreeana).

De aceasta drama s-a ocupat compania Imagine Asia, JYP Pictures, iar cel care s-a aflat la “carma” acestui proiect este regizorul Pyo Min Soo (cel care s-a mai ocupat si de dramele “The Producers”-KBS2/2015,”Ho-Gu’s Love”-tvN /2015, “IRIS 2”-KBS2/2013, “Heartstrings”-MBC /2011, “Coffee House” -SBS/2010), iar scenariul  a fost realizat de Park Hee Kwon, Park Eun Young (povestile lor ne-au fermecat in dramele “Housewife Detective”-TBA/2017,”Romance Full of Life”-MBC/2017, “Hwarang”-KBS2/2016.

Poveste
    Aceasta drama va pune in evidenta povestea  de dragoste  a doua caractere  cu personalitati  complet opuse, doi tineri aflati la 20 de ani pentru ca mai apoi sa ii regasim mai maturi  la  varsta de 32 de ani.
Mai cu seama il avem pe On Joo Young, rolul pe care Seo Kang Joon il va interpreta. Acesta este un student meticulos si plin de principii. El nu se abate niciodata de la  credintele  sale si rutina planificata. De partea cealalta o regasim pe Esom in rolul lui Lee Young Jae, o femeie de-a dreptul spontana si impulsiva, dar foarte cinstita. Ea alege sa renunte la scoala si incepe sa lucreze  ca asistent intr-un coafor. Un alt detaliu semnificativ pentru actiunea acestei drame este ca  cei doi se cunosc de fapt de 12 ani  si se reintalnesc dupa o perioada in care nu s-au mai vazut deloc.
Distributie: 
 
Actori principali:
Seo Kang Joon – On Joon Young
Esom – Lee Young Jae  
Alti actori:
 Lee Yoon Ji – Baek Joo Ran, seful lui Young Jae
Yang Dong Geun – Lee Dong Jae, fratele lui Young Jae
Min Woo Hyuk – Sang Chul
Shin Do Hyun – Kim So Hee
Park Kyu Young – On Ri Won, sora mai mica a lui Joon Young
Oh Young Shil –  mama lui Joon Young
Lee Sang Yi – Hyun Sang Hyun
Park Ji Il –  tata lui Joon Young

Seo Kang Joon este unul dintre cei mai promitatori actori ai momentului, daca l-am putea numi asa. Nu stiu cat de multe seriale ati vazut cu el, dar  pot sa spun sigur acum ca este foarte talentat si nu exita sa ne arate acest lucru cu fiecare proiect pe care il accepta. De fapt el este se afla printre putinii care poseda sic o voce frumoasa, astfel ca face parte dintr-o trupa de actori-cantareti numita “5urprise” in care toti membrii canta si joaca in drame. Pana in acest moment el a jucat in urmatoarele drame:”Are You Human?”(KBS2/2018), “Entourage” (tvN/2016),”Entertainer”(SBS/2016), “Cheese in the Trap” (tvN / 2016),”Hwajung” (MBC/2015),”What Happens to My Family?”(KBS2 /2014-2015),”A Better Tomorrow” (Naver TV Cast/2014),”Cunning Single Lady “(MBC/2014).

Esom  este o tanara actrita care si-a axat cariera mai mult pe filme. De la un timp totusi  ea a aparut  si in dramele: ” Because This Is My First Life (tvN, 2017)”, “Ghost (SBS, 2012)”, “White Christmas (KBS2, 2011)”.

Curiozitati: 

  • Actorilor Chun Woo Hee  si Choi Soo Young li s-au oferit rolurile principale dar ambii actori au refuzat.
  • Filmarile pentru aceasta drama s-au desfasurat in mai multe locatii printre care si Portugalia.
  • Inainte de premiera dramei sale, Seo Kang Joon a facut si cateva marturisiri: “Nu am ales să apar în această drama pentru un anumit motiv, ci am ales intuitiv. După ce m-am gândit putin, personajul avea un farmec diferit de caracterele care deja existau. Nu trebuie sa arate cool,  ba chiar arăta foarte distractiv. Dupa ce am aflat ca regizorul   Pyo Min Soo este cel care <va conduce> drama m-am gandit ca trebuie sa joc in ea. “

Pentru a va face o idee si mai buna despre aceasta drama va invit sa vedeti cateva filmulete mai jos:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=FFfGZUCZgKU

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=pzwimw468Gw

Noi credeam ca aceasta drama va da un nou suflu melancolilei de toamna asa ca ne-am gandit sa o trecem pe lista dramelor de vazut. Sper ca am reusit sa va starnim curiozitatea si veti acorda o sansa  dramei “The Third Charm”. Noi abia asteptam sa vedem primul episod  si sa descoperim ipostaza noua in care se va afla Seo Kang Joon.
Vizionare placura!
Surse :koreandrama.org, asianwiki.com, soompi



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.