The-Player-Poster3

Song Seung Hun si echipa sa se “joaca” cu investigatiile in drama “The Player”

Toamna aceasta nu putem sa ne plangem  ca pe vreme mohorata nu avem la ce sa ne uitam. S-a dat de ceva timp “startul” dramelor  de sezon si acum a venit momentul sa mai recomandam inca una. Este  vorba despre “The Player”/ 플레이어 sau “Hustle” care are premiera in aceasta seara de 29 septembrie. Ea se va difuza pe postul coreean OCN, in fiecare zi de sambata si duminica, incepand cu ora 22:20 (ora coreeana). Este de genul actiune si crima cu 14 episoade, productie a companiei iWill Media, avandu-l ca regizor pe Ko Jae Hyun cel care s-a aflat in spatele dramei “Syndrome” (JTBC/2012), iar scenariul poarta semnatura lui Shin Jae Hyung.

Poveste

Această dramă va aduce in vedere planurile de razbunare a 4 personaje  care poseda talente deosebite in domenii diverse. Ei  se hotarasc sa se alieze si creaza o echipa de elita care are ca scop  sa solutioneze  crimele si nedreptatile  aparute. 

Mai cu seama il vom vedea pe Kang Ha Ri,  personajul lui Song Seung Hun, un fel de escroc veteran dintr-o familie de anchetatori. Concomitent avem si un personaj feminin numit Cha Ah Ryung, (cea care o va interpreta este Krystal) care se considera un sofer calificat, dar a avut o  viata nefericita. Ea a fost nevoita sa creasca intr-un orfelinat  dupa ce a fost parasita de parinti. Cum vor ajunge ei sa interactioneze precum si daca  echipa de elita va reusi sa investigheze crimele vom putea sa vedem de acum in colo in fiecare weekend in drama “The Player”

Distributie: 

Actori principali:
Song Seung Hun- Kang Ha Ri
Krystal – Cha Ah Ryung
Lee Shi Un – Im Byung Min
Tae Won Suk – Do Jin Woong
Alti actori:
Kim Won Hae – Jang In Kyoo
Min Joon Hyun – Shim Dal Soo
Kim Hyung Mook – Na Won Hak
Ahn Se Ho – Investigator Maeng
Kang Min Tae – Gangster
Lee Hwa Ryong
Lee Hwang Ui
Hong Suk Chun
Song Seung Hun este unul dintre cei mai populari actori coreeni, foarte apreciat de publicul larg, datorita aparitiilor sale si rolurilor memoriabile. Nu cred ca nu este cunoscut si la noi, asa ca va readuc aminte dramele in care l-ati putut vedea: “Black” (OCN/2017), “Saimdang, Light’s Diary”(SBS /2017), “When a Man Loves” (MBC/2013),”Dr. Jin” (MBC/2012), “My Princess” (MBC /2011),”East of Eden”(MBC/2008).
Krystal este la origini  este cantareata,  facand parte dintr-o trupa kpop feminina, dar in acest moment  trupa nu mai este asa activa. De la un timp ea  a inceput sa isi axeze cariera pe actorie si a avut sansa sa joace pana acum in mai multe seriale importante, iata cateva dintre ele: “Prison Playbook” (tvN/2017-2018), “The Bride of Habaek” (tvN/2017), “My Lovely Girl”(SBS/2014), “The Heirs” (SBS/2013).

Curiozitati:

  • La conferinta de presa sustinuta inaintea premierei acestei dramei, regizorul Ko Jae Hyun a facut cateva marturisiri: “Cand am inceput sa planuiesc <The Player> am vrut sa imi imaginez cum ar fi daca o echipa de elita ar da  inapoi oameniilor tot ce s-a acumulat  prin crime”. Cat despre felul in care a ales cei patru membri principali ai echipei, el a explicat: “Am încercat să mă concentrez asupra chimiei și a muncii în echipă care se întâmplă atunci când toți sunt împreună. Cei patru actori arată cu toții o nouă parte a lor. Speram sa ii urmariti cu interes. “
  •  La aceeasi conferinta, Song Seung Hun și Krystal au spus: “Există o atmosferă atât de buna pe platourile de filmare și credem că se va transpune in actiunea acestei drame”. Ei au  mai adăugat cu încredere: “Odată ce începeți să vizionați, nu veți putea să vă opriți”.

  • Se mai spune ca “The Player” este o combinatie perfecta dintre  o poveste amuzanta, personaje diverse dar foarte bune impreuna si o actiune antrenanta.

In caz ca nu stiti daca sa dati o sansa acestei drame, va invit sa urmariti mai jos  filmuletele de prezentare:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=q-WTLHBjf5I

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=0VtPfVFNl_k

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=6gYNaIMOTuk

Noi ne-am gandit ca aceasta poveste chiar este interesanta si ar merita o sansa. Sper ca v-am starnit curiozitatea si veti incerca sa urmariti de acum in colo drama “The Player.”

Vizionare placuta!

Surse:koreandrama.org, asianviki.com, soompi.com




There is 1 comment

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Mie chiar mi-ai starnit curiozitatea. Nu-l abordasem la debut pentru ca nu-mi place atmosfera jocurilor de noroc si banuiam ca acesta este subiectul. Am sa-l urmaresc cu cea mai mare atentie. Merci de informare.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.