37345080_2096957420377503_2782243173982797824_n

Ravi (VIXX) -un concert incendiar la Bucuresti & Young Bros party

Ieri, 4 noiembrie,  a avut loc la noi in tara concertul lui Ravi din trupa kpop VIXX si a fost ca un vis devenit realitate.  Cei de la Young Bros, care au mai organizat petreceri cu invitati speciali in acest an la noi si despre care am mai vorbit si in alte postari sunt cei care au facut posibil acest eveniment. Acest concert face parte din primul turneu solo pe care artistul il realizeaza de la debut. Acest turneu in Europa a inceput pe 27 octombrie si includea opriri in mai multe orase precum: Istambul, Madrid, Viena, Amsterdam, Cologne.

     Cu cateva ore inaintea inceperii concertului fanii kpop entuziasmati de la noi dar si straini au inceput sa isi faca aparitia  pe stradutele din Centrul Vechi al Bucurestiului. Sa stat la coada la intrare si desi fanii au incercat sa se organizeze, intrarea lor a fost amanata.

      Dupa o indelunga asteptare, ei au reusit sa intre in locatia concertului clubul Beluga. Cei mai norocosi, posesori ai categoriilor de bilet VVIP si VIP au putut sa participle la meet & greet cu Ravi, inainte de inceperea concertului propriu zis. Desi timpul petrecut la meet & greet a fost mai scurt fata de ce ne asteptam cu totii, am reusit sa-l vedem pe Ravi de aproape, sa dam high five cu el si la final sa  facem poza de grup promisa. De asemenea, dupa ce au intrat ei au primit produsele promo pentru concert: Tricou  special + photocard (semnat pentru VVIP)  si au putut sa achizioneze primul album a lui Ravi.

      La ora 21:00 clubul era cam plin si fanii pregatiti  si super emotionati. Ravi si staff-ul sa si-au facut loc prin ei si a reusit intr-un final sa urce pe scena. Acest moment a fost indelung aclamat de fani care nu si-au putut stapani entuziasmul la vederea artistului. El a inceput in forta sa interpreteze melodia “Alcohol” si pe parcurul concertului ne-a incantat cu melodii atat de pe  noul mixtape dar si din lansarile lui mai vechi.  Desi era in turneul si nu cred ca apucase sa se odineasca prea mult, Ravi ne-a invaluit cu energia lui si a dat tonul unei seri incendiare, dupa cum el si-a dorit. A cantat melodii celebre ca “Bomb”, “Nirvana”, “R.EBIRTH”, “DamnRa” si multe altele. 

Vizibil emotionat uneori dar si stapan pe sine de cele mai multe ori, el a marturisit ca este primul sau turneu solo european si isi doreste sa interactioneze cu fanii si sa se distreze impreuna cu ei.

A cantat si a dansat  de zor si aproape fara oprire pe parcursul intregului concert si ne-a incurajat sa facem la fel.  A zis ca voia sa ne dea din energia lui, dar ca a primit o energie imensa din partea fanilor prezenti. A recunoscut ca a hotarat sa vina in turneu in Europa din dorinta de a se intalni cu cat mai multi fani internationali. Nu stiu daca se astepta sa primeasca atat iubire si apreciere din partea fanilor dar noua ni s-a parut ca el este tare fericit ca a ajuns sa decopere si fanii romani.

Zambetul sau a incalzit sufletul tuturor si toate inconvenientele acestui concert parca au disparut. Si pentru mine care abia asteptam acest eveniment parca timpul s-a oprit in loc. L-as mai fi ascultat pe Ravi vorbit in engleza, coreeana inca cateva ore bune, privindu-l cu cata energie si daruire danseaza, cat de sincer este in interpretrea sa si in acelasi timp cata pasiune pune in tot ce face. A dovedit ca este un showman adevarat, ne-a convins cu vocea sa incredibila, cu rapp-ul sau incedinar si in ciuda entuzismului fanilor el s-a purtat chiar foarte normal.

Ne-a prezentat si un invitat special, Cold Bay, tot rapper aflat pe la inceput de drum pe care a avut ocazia sa il descopere cand au cantat impreuna la melodia „Pavlov’s Dog.”. A cantat impreuna cu el cateva melodii, a avut un fel de “duel” contact vizual cu fanii care au ramas placut impresionati de abilitatile sale. Am descoperit un baietel adorabil, daca il putem numi asa, cu o super voce si interpretare antrenanta. In anumite momente l-a lasat si pe Cold Bay sa “straluceasca” in fata noastra, cat timp Ravi  schimba 3 tinute. A revenit pe scena cu si mai multa energie parca si ne-a facut sa traim acele momentele alaturi de el.

Noi ca fani, as spune ca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor  lui, am cantat din toate puterile si l-am emotionat pe Ravi la unele momente. Parea fericit si se vedea ca se simte foarte bine pe scena alaturi de noi. Si pentru ca am vrut sa-l impresionam si mai mult, spre finalul concertului, mai cu seama la momentul  melodiei “Nirvana” toata lumea a ridicat un banner special realizat pentru acest concert care speram ca l-a emotionat si mai mult. Dupa reactia lui, cred ca am avut succes. De asemenea in apropierea scenei si-a facut aparitia un steag unde erau trecute mesaje de la fani pe care el l-a remarcat pe parcursul performantelor.

 Atmosfera a fost asemenatoare unei nebunii dezlantuite, toate lumea canta si dansa alaturi de el. Parca cu totii am ramas hipnotizati de ce vedeam, incantati de vocea si felul in care Ravi isi exprima pasiunea pentru muzica, de prezenta sa si de carisma care il invaluia. Si cum in plina nebunie fanii s-a cam infierbantat, Ravi a facut “baie” multimii cu ajutorul unor  sticle de apa. Acesta a fost singurul articifiu de care el s-a folosit pentru a face show.

Si cum lucrurile bune nu pot dura la nesfarsit, concertul lui se apropia de sfarsit. Dupa minute bune cat timp fanii ii strigau numele, Ravi a revenit pe scena  alaturi de Cold Bay si a urmat encore, undei ei au mai cantat 3 melodii. Concertul s-a terminat cu o folografie de grup, Ravi luand pe scena steagul de la fani.

 

El a spus ca se va intoarce, asa ca acum nu ne ramane decat sa speram ca acest lucru se va intampla. A fost o experienta asa minunata, as spune chiar printre cele mai frumoase pentru mine de pana acum. O data cu acest concert, o parte din visul meu de a-i vedea pe VIXX live s-a indeplinit si sunt sigura acum ca nu a fost doar visul meu. Am fost acolo si am imortalizat in cateva filmulete ce am vazut. Puteti sa vedeti si voi cum s-a desfasurat concertul lui chiar mai jos:

Dupa ce Ravi si Cold Bay s-au terminat concertul, in Beluga s-a dat starul petrecerii kpop realizate de  DJ-ii de la Young Bros. Cei care au mai ramas s-au bucurat in continuare de ritmurile unor melodii kpop favorite si si-au etalat desigur abilitatile de dans. Distractia a durat pana dimineata.

In concluzie, am ramas super incantati de Ravi, placut impresionati de infatisarea sa (arata perfect, mai frumos decat in poze sau pe ecran, este inalt), are o voce incredibila, incat ar putea lejer sa cante, nu numai sa faca rapp, danseaza fenomenal, face show doar cu ajutor unui microfon, are o energie molipsitoare si interminabila si nu in ultimul rand este un profesionist adevarat. Trebuie sa-i multimim ca ni l-a prezentat si pe Cold Bay 🙂 Multumim si organizatorilor, Young Bros pentru aceasta oportunitate si speram la cat mai multe concerte minunate si de acum in colo. (DanielaComan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.