Romania K-Lovers Festival 3ed edition va avea loc pe 18 noiembrie la Romexpo, în cadrul Asia Fest

Ambasada Republicii Coreea la București invită toți iubitorii de muzică și dans coreean la ediția a III-a Festivalului K-Lovers, un eveniment care va avea loc pe 18 noiembrie , începând cu ora 15:00, la Romexpo, Pavilion C3. Evenimentul va fi organizat în acest an în cadrul Asia Fest 2018 și va avea două competiții: una de dans, K-Pop Dance Contest, unde participanții se vor duela fie la categoria individual, fie la categoria grup, și deja clasicul concurs de cântat, K-Singing Contest.

Participanții la competiția de dans sunt încurajați să-și înregistreze informațiile personale și titlul piesei folosite, prin intermediul formularului Google și să trimită un e-mail la embrokromania@gmail.com cu un videoclip conținând dansul pe care doresc să îl prezinte în finală, până la data de 11 noiembrie 2018, 23:59.

De asemenea, cei care doresc să se înscrie la K-Singing Contest o pot face prin intermediul adresei de e-mail embrokromania@gmail.com, unde trebuie să trimită datele personale, titlul piesei pe care doresc să o interpreteze și un sample în format video sau audio, până la data de 11 noiembrie 2018, 23:59.

Regulamentele celor doua concursuri se regasesc pe pagina de Facebook a evenimentului (https://bit.ly/2ySGPRa).

Finaliștii, selectați de organizatori, vor fi anunțați pe 12 noiembrie și vor fi asteptati la spectacolul live din 18 noiembrie, care va avea loc în Pavilionul C3 din Complexul Romexpo.
Evaluarea concurenților se va face pe baza prezenței scenice, tehnicii, performanței vocale, respectiv coreografiei, și impresiei de ansamblu. Totodată, cei din audiență va avea ocazia să își voteze preferații în cadrul concursului de cântat.
Câștigătorii vor fi recompensați cu dispozitive electronice coreene (sisteme de sunet și tablete), produse cosmetice și produse de înfrumusețare, precum și cele mai recente albume K-pop.
Nu in ultimul rând, publicul va avea parte de tombole surprize cu albume K-pop și cosmetice coreene și se vor bucura de deja tradiționalul Taste of Korea, eveniment care întâmpină fanii cu cele mai gustoase și apreciate preparate din bucătăria coreeană.
*******************************************************************
Înregistrați-vă la competiția de dans, prin completarea următorului link:
https://goo.gl/forms/Wqcbe3HVcF4Eknuw2

*******************************************************************
Înregistrați-vă pentru audiență – intrare gratuita – (200 locuri), prin completarea următorului link:
https://goo.gl/forms/i0IKGxht7Wnf8jZ13

*******************************************************************

Înregistrați-vă pentru Taste of Korea – intrare gratuita – (100 locuri), prin completarea următorului link:
https://goo.gl/forms/ONV4IqbXn9oqDuyT2

*******************************************************************

Notă: 
Accesul gratuit pentru public este permis doar pe baza completării formularelor de mai sus.
Locurile sunt limitate, atât pentru audiență (200 de locuri), cât și pentru Taste of Korea (100 de locuri).
Pentru audiență, dacă nu veți avea formularul completat, va trebui să achitați prețul biletului de intrare în cadrul Asia Fest 2018. Puteți completa ambele formulare, acestea se închid automat atunci când ating limita stabilită.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.