Hotel-Del-Luna-Poster4

IU si Yeo Jin Goo – asaltati de fantome in noua drama “Hotel del Luna”

Este vara si momentul tocmai bun pentru a incepe maraton  de seriale sau de ce nu de a vedea noile drame de la posturile coreene. De aceasta data vreau sa va recomand o drama care a fost foarte asteptata  de foarte multi fani. Daca va intrebati de ce , as putea sa spun ca un motiv destul de solid ar fi  distributia si scenariul propus. Mai cu seama rolurile principale sunt atribuite frumoasei IU si talentatului actor Yeo Jin Goo.  Este noua productie a postului coreean tvN si a avut premiera pe 13 iulie. Este o drama de weekend cu 16 episoade (ce urmeaza sa fie confirmate).  Este incadrata   in genul horror- fantastic si va avea  note romantice.

De producerea ei s-au ocupat: compania Studio Dragon, regizorul Oh Choong Hwan, cel care s-a aflat “in spatele”  dramelor: “While You Were Sleeping” (SBS/2017),”Doctors” (SBS/2016), “My Love From the Star” (SBS/2013-2014). Scenariul poarta semnatura surorilor Hong,  Hong Jung Eun si  Hong Mi Ran, cele care ne-au incantat cu povestile lor  in dramele: “A Korean Odyssey” (tvN/ 2017), “Warm and Cozy” (MBC/ 2015),”The Master’s Sun” (SBS/ 2013),”Big” (KBS2/ 2012),”The Greatest Love”  (MBC/ 2011),”My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox” (KBS2/2010). 

 

Poveste: 

Vom vedea povestea unui hotel numit “Hotel Del Luna” situat in Seul. Ce este mai interesant este ca acesta nu seamana deloc cu un hotel obisnuit, totul se datoreaza faptului ca toti clientii lui sunt fantome. Jang Man-Wol (rolul atribuit lui IU) este CEO-ul acestui hotel. Datorita greselilor sale din trecut a fost pedepsita sa raman captiva in hotel foarte mult timp. Desi arata foarte frumos, personalitatea ei este de fapt problema, ea fiind suspicioasa si lacoma. Intr-o zi ea il intalneste pe Goo Chan Sung, rolul lui Yeo Jin Goo.

Goo Chan-Sung a lucrat ca manager asistent la o companie multinațională. Este descris ca un  perfecționist sincer. El arată un pic nerabdator, dar are o personalitate delicata.  Din cauza unui caz neașteptat, el începe să lucreze ca manager la Hotel del Luna. Cum se va intelege el cu Jang Man-Wol vom vedea noi de acum in colo cu fiecare episod din “Hotel del Luna”. 

Distributie:

Actori principali:

IU – Jang Man Wol
Yeo Jin Goo – Goo Chang Sung

Mmebrii Hotel Del Luna:

Jung Dong Hwan – Manager Noh
Shin Jung Geun – Kim Seon Bi
Bae Hae Sun – Choi Seo Hee
Pyo Ji Hoon – Ji Hyun Joong

Alti actori: 

Lee Do Hyun – Go Chung Myung
Lee Tae Sun – Yeon Woo

Seo Yi Sook – Ma Go Sin
Kang Hong Suk – Sa Sin
Kang Mi Na – Kim Yoo Na
Jo Hyun Chul – Sanchez

IU este  o actrita  si cantareata extrem de bine vazuta in industria de divertism  coreeana. Este supranumita  “sora mai mica a natiunii”. Are o cariera pe care foarte multi si-ar dorit-o, o voce frumoasa si probabil foarte multe oferte. Pana acum am putut sa o vedem in drame precum: “My Mister ” (tvN / 2018) ,”Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” (SBS / 2016) ,”The Producers” (KBS2 / 2015), “Bel Ami ” (KBS2/2013) ,”You Are The Best! “(KBS2/2013). 

Yeo Jin Goo este un actor foarte cunoscut si cu un talent remarcabil. Face parte din generatia de actori-copii care au crescut sub ochii fanilor, iubitori ai dramelor coreene.  A debutat de mic si este aproape imposibil sa nu il recunoasteti. Cateva dintre dramele in care a jucat sunt: “My Absolute Boyfriend” (SBS / 2019),”The Crowned Clown” (tvN / 2019) ,”Reunited Worlds ” (SBS / 2017),”Circle: Two Worlds Connected” (tvN/2017),”The Royal Gambler” (SBS / 2016), “Orange Marmalade” (KBS2/2015),”I Miss You”(MBC / 2012-2013) . 

Curiozitati:

  • Se pare ca aceasta drama a fost initial  concepută de surorile din Hong Kong în 2013, ca o primă etapă care s-a dezvoltat mai târziu în drama lor fantastică “Master’s Sun”.Nu au renuntat totusi la idee si iata ca s-a transformat intr-o drama.

  • In “Hotel del Luna” vom putea descoperi si cateva aparitii speciale, mai exact actorii Oh Ji Ho, Lee Joon Ki, Lee Si Un.

Pentru a va face o idee mai buna despre aceasta drama, va invit sa vizionati urmatoarele filmulete:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=wi6kzEHVqRk

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=KUja-F8Kz7I

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=bNbEtXTl1UU

Aceasta a fost prezentarea dramei “Hotel del Luna”. Eu sunt tare incantata de acest nou proiect  si cu o astfel de distributie abia asteptam sa vedem primele episoade. Sper ca v-am facut curiosi si pe voi si  va urez – Vizionare placuta-!

(surse: koreandrama.org, asianviki.com)

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.