When-the-Devil-Calls-Your-Name-Poster1

Drama tvN “When The Devil Calls Your Name”- despre tentatie si succes

Iata ca a mai trecut o luna si a venit timpul pentru inca o premiera. Pentru ca teoretic suntem in vacanta va propun inca o drama de vazut. Astazi va incepe noua drama “When The Devil Calls Your Name”/  악마가 너의 이름을 부를 때. Aceasta drama este incadrata in genul melodrama cu tenta fantastica ce va fi difuzata de postul coreean tvN, in zilele de miercuri si joi, incepand cu ora 21:30 (ora coreeana). Este un nou proiect in care se vor reuni actorii Jung Kyung Ho si Park Sung Woong, cei doi au mai lucrat impreuna in drama “Life on Mars” de anul trecut

De aceasta drama s-au ocupat  regizorul  Min Jin Ki, cel care ne-a incantat cu drama “Circle (tvN, 2017)“, iar scenariul poarta semnatura scriitoarelor Noh Hye Young, Ko Nae Ri.

 

Poveste:

In aceasta drama vom urmari povestea lui Ha Lip, rolul interpretat de Jung Kyung Ho. El este un compozitor celebru si a reusit de-a lungul timpului sa scrie multe melodii de succes. Este bogat, popular si ascunde un mare secret. In “spatele” succesului sau si aparentei abilitati se ascunde de fapt o decizie ciudata. El a primit o astfel de abilitate pentru ca si-a “vandut” sufletul diavolului.  Il vom descoperi si pe diavol, in ipostaza unui actor de top numit  Mo Tae-Kang (rolul interpretat de Park Sung Woong).

Timp de 10 ani Ha Lip s-a bucurat de cariera sa infloritoare, dar se pare ca termenul limita pentru acel “contract ” controversat se apropie de final. El ajunge intr-o mare dilema, ar vrea o extinderea a “contractului” dar afla ca succesul și faima lui sunt rezultatul luării talentului și a vieții lui Lee Kyung (Lee Sul). Prin urmare,  Ha Rib se luptă să-și refacă viața, pe a lui Lee Kyung și in acest proces ajunge sa  descopere esența vieții. Ce va trebui sa faca pentru a-si indeplini scopul vom vedea noi de acum in colo in fiecare episod din “When The Devil Calls Your Name”

Distributie:

Actori principali:

Jung Kyung Ho – Ha Lip
Park Sung Woong – Mo Tae Kang
Lee Sul – Lee Kyung
Lee El – Ji Seo Young

Oamenii apropiati lui  Ha Rip

Oh Eui Sik – Kang Ha

Yoon Kyung Ho as Kang Kwa Jang ( secretarul lui Mo Tae Kang)

Oamenii apropiati lui Lee Kyung:

Son Ji Hyun – Dong Hee
Kim Won Hae – Kong Soo Rae
So Hee Jung – Jung Sun Shim
Jung Ki Sub – Kim Taek Sang
Im Ji Kyu – Kyung Soo

Alti actori:

Kim Hyung Mook – Lee Choong Ryul
Song Kang – Luka
Yoo Young – Joo Ra In
Jung Won Young – Shi Ho
Oh Jae Kyun – Oh Kyung Sa
Choi Yoo Song – Ye Sun Ah
Kang Hoon

Jung Kyung Ho  este  unul dintre cei mai talentati actori din prezent. Am numai cuvinte de laudra la adresa lui .  Ofertele lui tot vin si cred ca nu am putea sa ne plangem pentru ca de-a lungul timpului l-am putut urmari in tot felul de ipostaze. Pot sa zic ca mereu a fost o mare bucurie sa il urmaresc si niciodata nu am fost dezamagita. Sigur il veti recunoaste daca ati urmarit dramele: “Life on Mars” (OCN / 2018),”Prison Playbook” (tvN/2017-2018), “Missing Nine” (MBC/2017),”One More Happy Ending”  (MBC/2016),”Beating Again” (JTBC/ 2015),”Endless Love (SBS/ 2014),”Heartless City” (JTBC/2013).

Park Sung Woong este dintre acei actori care sunt atat de buni incat nu ai cum sa te plictisesti in timp sa ii urmaresti. Pot sa zic ca are o carisma atat puternica si un talent cum rar mai poti gasi in industria de diversment coreeana. L-am vazut in cateva proiecte si pot sa spun ca am ramas super captivata de felul in care interpreta. De-a lungul timpului a jucat in urmatoarele drame: “Hundred Million Stars From the Sky” (tvN/2018), “Life on Mars” (OCN/2018),”Man to Man” (JTBC-Netflix/2017),”Remember” (SBS/2015-2016),”Hidden Identity”  (tvN/ 2015)

Curiozitati: 

  • Aceasta drama are la baza  piesa “Faust” de Johann Wolfgang von Goethe, aparuta in secolul 18.

Daca vreti sa va faceti o idee despre aceasta drama, va invit sa priviti cateva filmulete mai jos:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=iL9fFBG1co4

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=iL9fFBG1co4

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=HpYVywAo49U

Aceasta a fost prezentare dramei “When The Devil Calls Your Name” 🙂 As putea spune acum la inceput ca nu stiu ce asteptari sa am de la aceasta drama, dar pot sigur sa spun ca propune un subiect interesant, desi este tot o drama fantastica, un gen destul de agreat in prezent de producatorii coreeni.  Rolurile celor 2 Jung Kyung Ho si Park Sung Woong sunt o motivatie destul de mare pentru a incepe acest serial.

Va urez – Vizionare placuta!

 


Update

Daca v-am facut curiosi si vreti sa urmariti aceasta drama, pot sa va dau o veste buna. Prietenii nostri de la Blogul lui Atanase au hotarat sa preia acest proiect, prin urmare drama “When The Devil Calls Your Name” se va putea vedea cu subtitrare in limba romana.

(surse:koreandrama.org, asianviki.com)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.