Angelina Jolie, mândră că fiul ei, Maddox, va învăța la o universitate sud-coreeană de Biochimie

Cel mai mare fiu al Angelinei Jolie se îndreaptă oficial spre colegiu. Maddox Jolie-Pitt, care împlinește 18 ani luni, trebuie să înceapă cursurile la Universitatea Sud-Coreeană Yonsei unde va studia biochimia. „A fost acceptat și la alte universități dar a ales Yonsey”, conform unei surse citate de site-ul people.com. „A studiat limba coreeană. Are lecții de multe ori pe săptămână pentru a se pregăti”, a mai supus sursa citată.

Și așa cel mai mare din familia Jolie-Pitt trebuie să înceapă cursurile în această lună cu Jolie, de 44 ani, făcând călătoria împreună cu el pentru a-l ajuta să se instaleze. „Mama îl va duce în August,” spune sursa despre Jolie. „Este foarte mândră. Ea îi va simți dorul dar este pregătită.”

Sursa acestor destăinuiri a mai adăugat că deși el va fi departe de casa americană, noua școală este apropiată de reședința familiei din Cambodgia. „El este foarte aproape de frați și toți speră să-l viziteze,” spune sursa despre Pax de 15 ani, Zahara, 14, Shiloh, 13 și gemenii de 11 ani Knox și Vivienne. Jolie s-a destăinuit și anterior despre planurile pentru colegiu ale lui Maddox afirmând că este „cum nu se poate de mândră”.

„Aștept cu nerăbdare tot ce va face”, a adăugat actrița. Alegerea lui Maddox de a urma cursurile unei școli sud-coreene vine după ce a fost zărit vizitând universități din Coreea prin Noiembrie 2018 împreună cu mama sa. Cei doi au vizitat campusuri din Seul în timp ce Jolie era în țară în vizită oficială în rolul de Înalt Comisar pentru Refugiați al Națiunilor Unite.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.