71fe1a1a-ac6d-4604-83bd-7669d076bb8c

Vacanță oficială pentru membrii grupului BTS!

BTS va lua o pauză temporară de la toate activitățile.

Pe 11 august, Big Hit Entertainment a anunțat oficial că, pentru prima dată de la debutul lor din 2013, BTS vor avea o perioadă oficială de odihnă. Potrivit agenției, această pauză va oferi șansa membrilor să se refacă și să se prezinte pe viitor ca noi muzicieni și creatori.

De asemenea, Big Hit Entertainment le-a cerut fanilor să colaboreze și să respecte viața privată a membrilor, cât timp aceștia se bucură de timpul lor liber.

 

Acesta este întregul anunț al companiei:

”Salut. Suntem Big Hit Entertainment.

Am dori să anunțăm că pentru prima dată de la debut, BTS vor intra oficial într-o perioadă extinsă de odihnă și relaxare.

Prestația de la concertul LOTTE DUTY FREE FAMILY CONCERT a marcat ultimul eveniment dinainte ca membrii să intre în vacanță.

Această perioadă de odihnă va reprezenta o oportunitate pentru membrii din BTS, care au luptat neîncetat pentru țelul lor încă de la debut, să se refacă și să se pregătească pentru a se prezenta pe viitor, ca noi muzicieni si creatori. Totodată, acest lucru le va oferi șansa să se bucure de niște vieți normale, de tineri de 20 și ceva de ani, chiar dacă nu va dura mult.

În acest timp, membrii se vor odihni și reface în felul lor personal.

Dacă se întâmplă să vă întâlniți cu vreun membru din BTS în timp ce se află în vacanță, vă rugăm să luați în considerare nevoia lor de a se odihni și de a se bucura de timpul liber.

BTS vor reveni odihniți și refăcuți pentru a vă răsplăti pentru dragostea și sprijinul pe care voi îl oferiți.

Mulțumim.”

Noi nu putem decât să le urăm odihnă și vacanță plăcută și să le promitem că îi așteptăm cu nerăbdare pentru a ne încânta din nou, cu muzica lor!

sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.