69265947_2392989160914618_6983464227402940416_n

 PRIMA EXPOZIȚIE INDUSTRIALĂ COREEA – ROMÂNIA si concert kpop la Sala Polivalenta din Bucuresti

Nici bine nu va  incepe toamna ca ni se pregateste un nou eveniment la Bucuresti. Este vorba despre – “1st KOREA ROMANIA INDUSTRY EXPO”„PRIMA EXPOZIȚIE INDUSTRIALĂ COREEA – ROMÂNIA”, care va include  si un concert k-pop. Acest eveniment este organizat de Korea-Romania Exchange Association, Uniunea Oamenilor de Afaceri Coreeni în România, Ambasada Republicii Coreea in Romania, Administrația Provinciei Gyeongsanbuk-Do și EU&OSUNG S.R.L.,  având coorganizatori Primăria Sectorului 4 București și  Camera de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB). Se va desfasura din 3 septembrie pana pe 5 septembrie (de marti pana joi) la Sala Polivalenta (adresa:Calea Piscului 10). Acest eveniment  marcheaza 30 de ani de relatii Romania -Coreea.

 

Pe parcursul acetor zile vom putea vedea o expozitie cu produse coreene din domenii diverse:  industria farmaceutică, industria produselor cosmetice, domeniul echipamentelor medicale, produselor şi suplimentelor alimentare, industria uşoară, industria chimică, industria energetică, construcţii şi materiale de construcţii,  echipamente pentru agricultură, purificarea apei şi aerului, produse de larg consum.

Expozitia  va fi amplasată în cortul amenajat pe platforma din fața Salii Polivalente din  București. Cu aceasta ocazie se va organizat si “FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO-COREEAN“, la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, pe 3 septembrie,  intre 18:00 – 20:00, (cu înregistrare de la 17:30) destinat oameilor de afaceri romani si coreeni.

Aceasta expozitie da posibilitatea publicului roman sa descopere  produsele/brandurile coreene si faciliteaza  dezvoltarea unor relaţii comerciale bilaterale precum si stabilirea unor  oportunităţi de afaceri cu firme coreene prezente la eveniment, care activează în diferite domenii.

Se pare ca va fi un  eveniment complex, care va include si demonstratii culinare, prezentare de costume traditionale coreene, muzica coreeana si multe altele.

Muzica coreeana care a contribuit semnificativ la extinderea valului Hallyu de-a lungul timpului nu a fost uitata de organizatori. Astfel dupa cum spuneam mai sus,  eveniment va include un concert k-pop. Trupele care vor ajunge in Bucuresti  sunt IMFACT si CLC  si vor concerta pe 4  septembrie in Sala Mare din incinta Salii Polivalente.

Image may contain: 8 people, text

IMFACT este o trupa coreeana formata din 5 membrii: Jian, Jeup, Taeho, Lee Sang si Ungjae. Ei au debutat in  2016. Printre cele mai cunoscute melodii ale lor sunt : “Lollipop” ,” “F,S,G Feel so Good”, “The Light”, “NANANA” . 

CLC este o trupa coreeana formata din 7 fete: Seunghee, Yujin, Seungyeon, Sorn, Yeeun, Elkie, Eubin. Ele au  debutat sub agentia Cube Ent. in anul  2015. Fata de alte trupe feminine, CLC este foarte cunoscuta de fanii internationali, iar cele mai ascultate melodii ale trupei sunt: “HobGoglin”, “BLACK DRESS”, “No”.

Biletele se pot achizitiona online, daca accesati site-ul -> :https://www.entertix.ro/evenimente/3727/k-pop-concert-in-romania-4-septembrie-2019-sala-polivalenta-bucuresti.html

Categorii de bilete:

  • Categoria VIP: 600 lei (loja)
  • Categoria 1: 400 lei (in picioare in fata scenei)
  • Categoria 2: 250 lei (loc pe scaun in diferite sectoare)
  • Categoria 3: 150 lei (loc pe scaun in spatele categoriei 2)

 


UPDATE :

Organizatorii acestui eveniment au anuntat ca trupa CLC nu va mai concerta la Bucuresti. Ea a fost inlocuita de trupa RaNia  si de inca 2 trupe: MustB si DIP.MX. IMFACT ramane pe lista pentru Bucuresti. Cei care voiau sa vada trupa CLC  si nu mai doresc sa mearga la concert, pot cere rambursarea banilor pentru biletele deja achizitionate. Iata noul afis al concertului.

!!!  Trebuie sa mai mentionez ca cele 4 trupe vor concerta atat pe 4 cat sipe 5 septembrie.  Concertul este programat sa inceapa la ora 19:00 si se pare ca se va termina la 21:00.

Programul expozitiei -> de marti pana joi 10:00 -18:00. Pentru a putea vedea expozitia este necesara plata unei taxe la intrare in valoare de 10 lei.  Festivitatea de deschidere a evenimentului va fi  marți, 3 septembrie,  la ora 11:00. Miercuri, 4 septembrie se va organiza “Gungjeon Hanbok Fashion Show” – parada de costume traditionale coreene, intre 18:00-18:30, fix inainte de concert. Biletele pentru concert includ si intrarea la aceasta parada.

Va rugam sa consulati si evenimentul creat pe Facebook pentru concertul kpop —> https://www.facebook.com/events/1728325770644300/

Noi abia asteptam acest eveniment:) Daca pana acum nu ati achizitionat bilete, inca mai puteti sa le luati daca intrati pe linkurile de mai sus. Ne vedem la ->  „PRIMA EXPOZIȚIE INDUSTRIALĂ COREEA – ROMÂNIA”.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.