Love-Alarm-Poster5

“Love Alarm” dezvaluie sentimentele adolescentilor intr-o miniserie Netflix

Vacanta continua si pentru a va umple timpul liber revenim cu o noua propunere  de drama. Este timpul sa va prezint o drama care ne-a atras atentia de putin timp cei drept, dar pe care o asteptam cu mare nerabdare. Ea se numeste “Love Alarm”/ “좋아하면 울리는 “si va avea premiera chiar in aceasta seara. Este de fapt o minisere ce va contine 8 episoade, care vor fi difuzate pe platforma Netflix. Daca va era dor de o noua drama despre adolescenti si scoala se pare ca aceasta nou productie va va incanta cu siguranta. Eu pot sa zic ca abia astept sa o descoperim din nou pe frumusica Kim So Hyun, in rolul principal. “Love Alarm” este “rezultatul” cooperarii dintre companiile Netflix, Hidden Sequence, Studio Dragon si  producatorul Lee Jae Moon. Cel care s-a ocupat de aceasta drama este regizoarea Lee Na Jung, cea care s-a aflat “in spatele” si altor drame ca “Fight for My Way” (KBS2 /2017) si”Oh My Venus” (KBS2 /2015-2016), iar scenariul poarta semnatura scriitorilor Lee Ah Yun, Seo Bo Ra.

 

 

Poveste 

Toata actiunea se concentreaza pe  crearea unei aplicații pentru telefoanele mobile numită ” Love Alarm =Joalarm”. Aceasta aplicatie minune avertizează utilizatorul printr-o alarmă atunci când persoana pe care o place este la zece metri distanta. Aparent aceasta ar putea sa usureze viata multora, dar  ea nu dezvăluie detalii specifice sau date personale ale persoanelor pe care le place utilizatorul, dar este în măsură să dezvăluie numărul exact de persoane pe care le place utilizatorul.

Kim Jo Jo, rolul lui Kim So Hyun,  este o eleva de  liceu.  Este frumoasă și inteligentă. Este perceputa ca  persoana fericita de colegii de clasa , dar ascunde ceva. Jo Jo are un trecut întunecat și tragic pe care nu vrea să-l dezvăluie si a ramas orfana, cand părinții ei au murit când era copil. In prezent trăiește cu mătușa ei, dar nu a fost niciodata fericita.  Ea, spre deosebire de ceilalți de la școala ei, nu descarcă aplicația Joalarm.

Pe de altă parte, il vom descoperi pe  Hwan Sung Oh , rolul pe care il va interpreta Song Kang. El  este un student extrem de popular, fiind  întotdeauna înconjurat de prieteni și este admirat de multe fete. De asemenea, merge la aceeași școală cu Kim Jo Jo. De când s-a născut a avut o viață pe care mulți o invidiaza. Părinții lui sunt milionari, dar, din păcate, nu îi arată afecțiune sau iubire. Cu toate acestea, traieste o viata buna datorita  prieteniei pe care o are cu Lee Hee Young (Jung Ga Ram). Într-o zi, Hwan Sun Oh află că Lee Hee Young este îndrăgostit de Kim Jo Jo. Din cauza unui incident, Hwan Sun Oh ajunge să o  sărute pe Kim Jo Jo. Ce se va întâmpla cu acest triunghi amoros? Poate aplicația să ofere o soluție la toate problemele lor? Vor afla că Iubirea este mai aproape decât și-ar putea imagina vreodată.

 

Distributie :

Actori principali:

Kim So Hyun – Kim Jo Jo
Jung Ga Ram – Lee Hee Young
Song Kang – Hwang Sun Oh

Alti actori:

Choi Joo Won – Joo Won
Son Soo Min
Shin Seung Ho – Il Shik
Go Min Si – Park Gool Mi
Kim Hee Chang
Song Gun Hee – Max
Kim Si Eun
Yum Ji Young

Kim So Hyun este una dintre cele mai dragalase actrite coreene. Ea face parte din generatia actorilor-copii care practic au crescut si s-au maturizat chiar sub ochii fanilor serialelor coreene. Cred ca ea este foarte talentat si dintre actritele de varsta aceeasi varsta,  clar ea este cea mai buna. Asta a dovedi-o  cu fiecare prestatie actoriceasca. De-a lungul timpului, am putut sa o remarcam drame ca: “Radio Romance “(KBS2 / 2018),”The Emperor: Owner of the Mask”  (MBC / 2017) ,”Goblin ” (tvN /2016-2017),”Bring it on, Ghost”  (tvN/2016),”Page Turner” (KBS2 / 2016),”Nightmare High”  (Naver TV Cast/2016),”Who Are You: School 2015 “(KBS2 /2015).

Jung Ga Ram este un tanar actor aflat la inceput de drum. Pana acum el a mai jucat si in “Mistress” (OCN / 2018) si “Heard It Through the Grapevine”  (SBS /2015). Nu stim exact cum va fi in aceasta noua drama dar abia astept sa il vad.

Song Kang este la fel un actor cam necunoscut, pentru mine cel putin. Dar este tanar si la inceput de drum, asa ca probabil vom mai auzi de el si de acum inainte. In cariera lui de pana acum a bifat roluri in dramele: “When the Devil Calls Your Name”  (tvN / 2019), “Man Who Sets the Table”  (MBC / 2017-2018),”The Liar and His Lover” (tvN / 2017).

Daca vreti sa va faceti o idee si mai buna inainte de  premiera “Love Alarm” va invit sa vizionati aceste filmulete:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=IUdnf1JjBz4

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=4Q32dI1ZsEE

Curiozitati:

  • Este o drama pre-produsa. La baza are idee preluata din webtoon-ul “좋아하면 울리는 / Love Alarm” by “ scris de Chun Gye Young si publicat in 2014.
  • Se pare ca initial producatorii s-au gandit sa-i ofere rolul principal actorului Ahn Hyo Seop, dar se pare ca acesta a refuzat oferta lor.
  • “Love Alarm” nu este doar o miniserie cu adolescenti, ea va pune in prim-plan subiecte sesibile ale unei societati digitalizate, dar si  cum reactioneaza oamenii cand sentimentele lor sunt dezvaluite.

 

Mie mi-a atras foarte multa atentia aceasta miniserie si as spune ca de ceva timp nu am mai fost asa incantata sa vad o drama cu si despre adolescenti. Mi se pare chiar un super subiect abordat exact ca in viata din 2019, cand telefonul parca s-a transformat in “extensia” mainii noastre si cand apar din ce in ce mai multe aplicatii care sa ne usureze viata… Dar de o aplicati ca acesta “love alarm” sincer nu am auzit , dar ar fi interesant daca chiar ar exista si la noi o astfel de retea care sa iti spuna cand persoan care te place este prin apropiere. Oare ne-ar ajuta sa ne regasim mai repede asa sau ne-ar ingreuna si mai mult existenta?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.