B.I, fostul membru al trupei iKon, recunoaște o parte dintre acuzațiile aduse de poliție

B.I (22.10.1996), fostul membru al trupei de băieți K-pop iKON, a fost interogat cu privire la acuzațiile legate de consumul de droguri și a admis unele dintre acestea,  informează agenția de știri Yonhap, citând surse ale poliției locale.

Agenția Provincială de Poliție Gyeonggi Nambu l-a chemat marți pe cântăreț, al cărui nume real este Kim Han-bin, la interogatoriu și l-a întrebat dacă a consumat marijuana pe care a achiziționat-o de la o cunoștință în 2016. În timpul interogatoriului care a durat 14 ore, artistul a recunoscut unele dintre suspiciuni, fapt pentru care poliția i-a schimbat statutul de suspect în martor de referință, mai arată sursa citată.

„Îmi pare rău că am provocat probleme”, le-a spus Kim reporterilor când a părăsit biroul de poliție.

Admiterea în cazul unora dintre acuzațiile care i-au fost aduse va ajuta poliția să își accelereze cercetările în scandalul de droguri în care este implicat Kim Han-bin și Yang Hyun-suk, fondatorul și fostul șeful agenției trupei, YG Entertainment.

Cunoștința care ar fi vândut substanța interzisă cântărețului a declarat inițial polițiștilor în timpul unui interogatoriu cu privire la acuzațiile în scandalul legat de consumul de droguri din 2016, că artistul i-a cerut să procure marijuana, dar ulterior și-a schimbat mărturia. Mai mult, în luna iunie a acestui an, ea a dezvăluit în cadrul unei declarații făcute în fața unei comisii guvernamentale că Yang a provocat-o și a presat-o pentru a-și schimba mărturia în fața poliției în 2016. Anchetatorii au chemat-o recent să analizeze acuzațiile aduse de aceasta împotriva lui Kim și Yang.

Când acuzațiile legate de consumul de droguri au apărut în mass-media în luna iunie a acestui an, B.I a părăsit trupa iKON, mutare urmată imediat de demisia lui Yang din funcția de CEO al companiei de divertisment. De altfel, Yang face obiectul unei anchete separate a poliției cu privire la jocurile de noroc în străinătate, efectuarea de tranzacții străine ilegale și facilitarea serviciilor sexuale pentru potențiali investitori, după cum informează site-ul billboard.com.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.