20190920000474_0

Liderul grupului BTS a donat 100 de milioane de woni pentru elevii cu deficiențe de auz

Namjoon, pe numele de scenă RM, liderul cunoscutului grup BTS, a donat 100 de milioane de woni ($83,745) pentru elevii cu deficiențe de auz, au declarat reprezentanții unei școli din Seul.

Liderul a  făcut această donație la începutul acestei săptămâni, în cinstea zilei lui de naștere (12 septembrie) în încercarea de a ajuta elevii să primească educație muzicală, potrivit oficialilor de la Școala Samsung din Seul.

„RM a făcut donația exprimându-și dorința de a ajuta elevii cu deficiențe de auz să se bucure de muzică prin diferite mijloace”, a declarat un oficial al școlii.

Directorul școlii, Shin Rae-beom, a adăugat că școala plănuiește să ofere o varietate de programe muzicale pentru ca elevii să capete încredere în ei și să se distreze prin muzică.

Aproximativ 120 de elevi, de la copii de grădiniță până la elevi de liceu, sunt înscriși  la Școala Samsung din Seul, care este specializată în educarea elevilor cu deficiențe de auz.

La începutul acestei luni, fanii lui RM au creat o pădure în Seul, în numele artistului, de ziua lui, când acesta a împlinit 25 de ani.

 

 

Sursa: http://www.koreaherald.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.