Kim Jong-in (김종인), cunoscut drept Kai (25 de ani), din trupa EXO a ieșit pe un loc fruntaș în lista publicată anual de revista British GQ pentru cei eleganți bărbați, informează site-ul www.soompi.com.

Potrivit sursei citate, pe data de 4 Decembrie, revista britanică a publicat lista sa anuală intitulată „Top 50 cei mai eleganți bărbați” iar Kai a ieșit pe locul 7, membrul trupei EXO fiind devansat doar de Timothée Chalamet, Brad Pitt, Lil Nas X, David Beckham, Skepta și Keanu Reeves.)

British GQ l-a numit pe Kai „o vedetă care reprezintă tot ce este interesant la stilul coreean contemporan: haine largi, straturi de îmbrăcăminte de nivel superior și accesorii neconvenționale cu o nuanță a viitorului. Este experimental și îndrăzneț, dar și elegant și sofisticat în același timp.”

        

 

 

Han SarangȘtiriExo,Kai
Kim Jong-in (김종인), cunoscut drept Kai (25 de ani), din trupa EXO a ieșit pe un loc fruntaș în lista publicată anual de revista British GQ pentru cei eleganți bărbați, informează site-ul www.soompi.com. Potrivit sursei citate, pe data de 4 Decembrie, revista britanică a publicat lista sa anuală intitulată „Top 50...