Încă un film coreean de succes în 2020?

Echipa din spatele continuării filmului de succes “Train to Busan/부산행” sau “Tren către Busan”, intitulată „Peninsula” (Bando – 반도 ca titlu original), a răspuns interviurilor din presa franceză cum că s-ar fi decis asupra unei date specifice pentru premieră, informează site-ul hallyulife.com.

O sursă din compania de distribuție a peliculei, New, a declarat: „Ne pregătim pentru ieșirea pe piață internă până în vara anului 2020, dar programul pentru cea internațională nu a fost încă decis.” Conform unei declarații, filmul este programat să aibă premiera pe 12 August 2020, mai arată sursa citată.

Se pare că în partea a doua  Train to Busan” vom avea parte și de o nouă distribuție din care fac parte Kang Dong Won, Lee Jung Hyun, Lee Re, Kwon Hae Hyo, Kim Min Jae și Goo Kyo Hwan.

Vă reamintim că pelicula “Train to Busan”, care a avut premiera în 2016 și îi are în rolurile principale pe Gong Yoo, Ma Dong Seok, Jung Yoo Mi, Choi Woo Shik si Ahn So Hee,, a câștiga premiile “Cel mai bun film”, “Premiul publicului – Fantasia 2016”.

“Train to Busan” este primul film “live action” și al treilea film de lung-metraj al regizorului Yeon Sang Ho, care se afla în spatele unor filme de animație precum “King of Pigs” (2011) și “The Fake” (2013).

Pe scurt, povestea filmului “Train to Busan”:

O epidemie misterioasă provoacă haos în Coreea! Pe măsură ce virusul neindentificat îşi face simţite efectele în întreaga ţară, guvernul declară legea marţială. Pasagerii expresului de Busan, oraş care a reuşit să evite epidemia, trebuie să lupte pentru supravieţuire. 453 de kilometri între Seul şi Busan. Urcă în tren dacă vrei să rămâi în viaţă!

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.