bts-tour-seoul modified

BTS a anunţat oficial datele pentru noul turneu mondial, “Map Of The Soul Tour”

Pe 22 ianuarie, Big Hit Entertainment a postat o fotografie cu datele și locaţiile pentru viitorul turneu mondial al grupului BTS.

Primul anunţ include 37 de concerte în 17 oraşe din întreaga lume. Turneul va începe în Seul, pe 11 aprilie, pe Stadionul Olimpic, apoi grupul va continua seria de concerte în ţări precum Statele Unite, Canada, Japonia, Marea Britanie, Germania şi Spania.

Acestea sunt datele şi locaţiile concertelor:

Concertele de pe 13 şi 14 iunie sunt incluse în fotografie fără locaţie, stârnind speculaţii în rândul fanilor cu privire la locul unde vor fi susţinute.

O sursă a companiei Big Hit Entertainment a declarat “După ce a încheiat cu succes turneul Love Yourself, BTS va începe noul tuneu “Map of the Soul”. Am dezvăluit doar datele şi locaţiile care au fost confirmate, iar restul datelor şi locaţiilor care vor fi confirmate mai târziu, vor fi anunţate separat.”

Aceasta este fotografia care anunţă concertele BTS din Seul:

Între timp, BTS se pregăteşte pentru revenirea cu al patrulea album full, “Map of the Soul: 7”, pe data de 21 februarie. Urmăriţi aici art film-ul pentru single-ul pre-lansat, Black Swan:

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.