Hospital-Playlist-Poster2

“Hospital Playlist” prezintă povestea a 5 prieteni doctori

A venit timpul să vă mai prezint încă un serial foarte așteptat pentru fanii dramelor medicale. Nu știu ce credeți voi despre serialele medicale, dar cele coreene, clar sunt printre favoritele mele. Au un fel coreeni de a le face încât efectiv m-au cucerit complet, desi  recunosc că, uneori, la anumite faze nu pot sa mă uit. De această dată, primul aspect care m-a atras la această dramă a fost distribuția. Nu m-aș fi gândit că voi vedea prea curând 3 dintre actorii mei favoriți într-o dramă medicală. Cum să nu mă bucur că îi revăd pe Jo Jung Suk, Jung Kyung Ho și Yoo Yun Suk împreună în această nouă producție ?

Noul lor proiect se numește “Hospital Playlist“/ “슬기로운 의사생활 “ sau mai este cunoscut și sub denumirea “Wise Doctor Life” și a avut premiera la postul coreean tvN pe 12 martie. După cum am mai spus și mai sus are tema medicală și se poate vedea în fiecare zi de joi. De producția lui s-au ocupat regizorul Shin Won Ho (cel care a coordonat drama “Prison Playbook” -tvN / 2017-2018), iar scenariul a fost realizat de scriitorul Lee Woo Jung.

Poveste

Pentru început am aflat că drama are planificat să aibe 3 sezoane.

Această dramă  scoate la iveală poveștile doctorilor, asistentelor și pacienților din cadrul unui spital coreean. Ne prezintă viața a 5 doctori care au făcut aceeași școală de medicină în anul 1999. Sunt prieteni și în prezent și lucrează împreună în cadrul aceluiași spital.

Vom vedea un doctor care se autoproclamă „cool tip” numit Ik Joon. Viața lui este un exemplu perfect al filozofiei “work hard, play hard”. Indiferent daca este vorba de cariera sau de distracție, Ik Joon este întotdeauna în frunte. De asemenea, Ik Joon este cel mai vesel și optimist dintre cei cinci prieteni ai școlii medicale.

Mai avem un alt doctor numit Joon Wan, care este chirurg insensibil, dar extrem de priceput. De asemenea, vom mai regăsi un personaj numit Jung Won, chirurg pediatru, care este un înger absolut pentru pacienții săi, dar ușor iritabil cu colegii săi doctori.

Distributie

Actori principali:

Jo Jung Suk – Ik Joon 
Kim Dae Myung – Suk Hyung 
Jung Kyung Ho – Joon Wan 
Yoo Yun Suk – Jung won 
Jun Mi Do – Song Hwa 

Alți actori:

Kim Hae Sook
Shin Hyun Bin
Jung Moon Sung
Kim Joon Han
Kim Soo Jin
Ahn Eun Jin
Moon Tae Yoo
Choi Young Joon
Ha Yoon Kyung
Kim Hye In
Bae Hyun Sung
Choi Young Woo
Lee Ji Hoon
Joo Yi Hyun

Jo Jung Suk este unul dintre actorii coreeni care cred ca ar putea să joace în orice fel de serial. Sunt subiectivă pentru el face parte din lista mea de favoriți. Știu cât de mult îi place meseria sa pentru ca de-a lungul timpului i-am urmărit cariera și ma tot gândesc care va fi următoarea lui alegere. De această dată m-a surprins cu un serial medical în care sper să strălucească. Îl recunoașteți și voi în urma performanțelor sale în drame precum: “ Nokdu Flower”  (SBS / 2019), “Two Cops” (MBC / 2017-2018), “The Legend of the Blue Sea”  (SBS / 2016-2017), “Jealousy Incarnate”  (SBS / 2016), “Oh My Ghost”  (tvN / 2015), “You Are The Best! ” (KBS2 / 2013), “The King 2hearts” (MBC / 2012).

Jung Kyung Ho este feblețea mea, daca s-ar putea numi asa, unul dintre actorii excepționali pe care i-am vazut eu de-a lungul timpului. Îmi place atât de mult felul său de a juca, carisma sa care mi se pare aproape inegalabilă, zâmbetul acela de copil care parca nu se schimbă niciodata, încât de multe ori mi-a transmis anumite stări atât de profunde. Din nou sunt subiectivă, dar nu pot să îl descriu altfel pe acest minunat actor. De fiecare dată când îl vad în vreun proiect pentru mine e o încântare, mi se pare că strălucește, efectiv, de fiecare dată și de la un timp alegerile sale în privința proiectelor ma uimesc tot mai mult.  Încep să cred că el are o abilitate specială și cu fiecare rol ales parcă ne facem să îi descoperim altă latură. Eu cred că are în continuare o carieră înfloritoare, iar voi  sigur vă aduceți aminte de prestațiile lui din câteva drame precum: “When the Devil Calls Your Name”  (tvN / 2019),” Life on Mars” (OCN / 2018), “Prison Playbook”  (tvN / 2017-2018), “Missing Nine” (MBC / 2017), “One More Happy Ending ” (MBC / 2016), “Beating Again”  (JTBC / 2015), “Endless Love”  (SBS / 2014), “Heartless City”  (JTBC / 2013) dar și altele.

 Yoo Yun Suk pentru mine este o descoperire mai recentă, deși el a jucat în multe producții până să îl văd eu prima dată. Este convingător pe măsură ce îl văd mai mult și parcă nu mă mai satur de el în drame. Cariera lui însumează apariții în drame ca :”Mr. Sunshine “(tvN / 2018), “Dr. Romantic”  (SBS / 2016-2017), “Warm and Cozy ” (MBC / 2015),” Reply 1994” (tvN / 2013), “Gu Family Book” (MBC / 2013), “Mom is Acting Up” (MBC / 2012), “Tasty Life”  (SBS / 2012), “Late Night Hospital” (MBC / 2011).

Curiozități :

-Această dramă este una foarte așteptată întrucât marchează reunirea regizorului Shin Won Ho cu scenaristul  Lee Woo Jung. Cei doi au mai lucrat anterior la producțiile de succes difuzate de postul tvN “Reply 1997”, “Reply 1994” și “Reply 1988”.

–  În legătură cu apariția sa în această drama, Jo Jung Suk a declarat: “Mi-a plăcut foarte mult să-l urmăresc pe regizorul Shin Won Ho și dramele scriitorului Lee Woo Jung, așa că aștept cu nerăbdare această dramă.”

– Despre rolul său, Jung Kyung Ho a spus „Este o onoare să am această șansă de a lucra cu regizorul Shin Won Ho pentru a doua oară și am fost fericit când a citit scenariul. Deși Joon Wan are o personalitate destul de bruscă și sinceră, el are o altă latură a lui pe care o arată doar în jurul celor mai apropiați prieteni. Sunt curios și încântat să văd cum [pot să fac] să scot la iveală această parte a lui Joon Wan. ”

Dacă încă nu v-am convins cu această descriere, vă invit să vă faceți o idee mai bună despre dramă vizionănd câteva filmulete:

Teaser 1:https://www.youtube.com/watch?v=781zc9M2HBw

Teaser 2:https://www.youtube.com/watch?v=RTRZrJ3q_Q4

Teaser 3:https://www.youtube.com/watch?v=m29lUyODfzk

Aceasta este prezentarea dramei “Hospital Playlist”. Sper că toate informațiile prezentate vă vor determina să acordați o șansă acestei drame. Având în vedere cine realizează această dramă aș spune că “Hospital Playlist” va fi un adevărat succes.

Vizionare placută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.