BTS-MotS7-V1-e1582285795196_1200x630

„BANG BANG CON”, concertul online al trupei BTS a stabilit un nou record în plină pandemie

Concertul online al trupei BTS„BANG BANG CON” difuzat de curând  s-a dovedit a fi un adevărat hit!

În contextul răspândirii noului coronavirus trupa BTS a fost nevoită să amâne sau chiar să anuleze concerte din cadrul turneului mondial „Map of the Soul”. Însă băieții au venit cu o soluție, iar astfel fanii din toată lumea au putut să aibe o experiență de-a dreptul specială weekendul trecut. Ei s-au putut bucura de concertele anterioare ale trupei, acum online chiar din propria casă.

Pe 18 și 19 aprilie, trupa BTS a distribuit mai multe concerte, fanmeetinguri precum și altele prin intermediul unui concert online numit „BANG BANG CON” pe canalul oficial al trupei de YouTube. Per total, acest eveniment a avut o durată de aproximativ 24 de ore și a stabilit un adevat record, mai exact 50,59 de milioane de vizualizări. La un moment dat, peste 2,24 milioane de oameni urmăreau concertul în același timp.

Mai trebuie menționat faptul că fanii Army din toată lumea au putut să se bucure de show ținând aproape lightstick-urile (Army bomb) și connectându-le la platforma Weverse de la agentia  Big Hit Entertainment. Apoi ele și-au  schimbat culoarea în funcție de ce se întâmpla în concertul la acel moment. Pe parcursul acestor două zile, peste 500,000 de Army și-au conectat lightstick-urile în 162 de regiuni.

Deși nu i-au putut vedea live pe băieții de la BTS, fanii și-au manifestat bucuria vizionării acestui eveniment și au creat mai multe hashtaguri care au ajuns în trend pe Twitter și WeVerse , printre care #BangBangCon și versiunea în coreeană #방방곡곡방방콘.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.