iu

IU va face echipă cu Suga din BTS pentru albumul ei de comeback!

Veste mai  bună nici că puteam primi astăzi! EDAM Entertainment, agenția ca o impresariază pe celebra cântăreață IU (아이유), a anunțat astăzi că mult-așteptatul comeback al artistei va avea loc luna viitoare, informează soompi.com.

Un reprezentant al agenției a declarat: „IU va lansa un single digital pe 6 mai și tot atunci va fi lansat și un nou videoclip”.

Și pentru ca veștile să fie și mai grozave, EDAM Entertainment a dezvăluit că IU a colaborat cu compozitorul și rapper-ul sud-coreean Suga (슈가), membrul trupei BTS, în crearea viitoarei sale melodii.

Subliniind că IU și Suga au aceeași vârstă, agenția a comentat: „În calitate de muzicieni de aceeași vârstă, cei doi cântăreți au putut să relaționeze unul cu altul mai ușor și să folosească acest lucru ca bază pentru a face schimb de opinii. Și-au creat propria sinergie unică, care se reflectă în cântecul lor ”.

În prezent, IU a terminat deja filmarea videoclipului muzical pentru noua sa piesă, pe care agenția artistei o descrie ca fiind diferită față de stilul muzical abordat în trecut. În plus, cântăreața a participat personal la fiecare etapă a procesului de producție, de la compunerea muzicii și a versurilor și până la schițarea conceptului general al single-ului.

Sunteți încântați de colaborarea dintre IU și Suga? Noi suntem, așa că vă invităm și pe voi să ne împărtășiți opinia voastră!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.