IU va face echipă cu Suga din BTS pentru albumul ei de comeback!

Veste mai  bună nici că puteam primi astăzi! EDAM Entertainment, agenția ca o impresariază pe celebra cântăreață IU (아이유), a anunțat astăzi că mult-așteptatul comeback al artistei va avea loc luna viitoare, informează soompi.com.

Un reprezentant al agenției a declarat: „IU va lansa un single digital pe 6 mai și tot atunci va fi lansat și un nou videoclip”.

Și pentru ca veștile să fie și mai grozave, EDAM Entertainment a dezvăluit că IU a colaborat cu compozitorul și rapper-ul sud-coreean Suga (슈가), membrul trupei BTS, în crearea viitoarei sale melodii.

Subliniind că IU și Suga au aceeași vârstă, agenția a comentat: „În calitate de muzicieni de aceeași vârstă, cei doi cântăreți au putut să relaționeze unul cu altul mai ușor și să folosească acest lucru ca bază pentru a face schimb de opinii. Și-au creat propria sinergie unică, care se reflectă în cântecul lor ”.

În prezent, IU a terminat deja filmarea videoclipului muzical pentru noua sa piesă, pe care agenția artistei o descrie ca fiind diferită față de stilul muzical abordat în trecut. În plus, cântăreața a participat personal la fiecare etapă a procesului de producție, de la compunerea muzicii și a versurilor și până la schițarea conceptului general al single-ului.

Sunteți încântați de colaborarea dintre IU și Suga? Noi suntem, așa că vă invităm și pe voi să ne împărtășiți opinia voastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.