When-My-Love-Blooms-Poster3

Drama “When My Love Blooms”- o poveste emoționantă despre prima iubire

Iată că o nouă dramă se pregătețte să ne încânte  de acum înainte. Mă refer la cea mai recentă producție a postului tvN  numită “When My Love Blooms/화양연화 – 삶이 꽃이 되는 순간”( mai este cunoscuta și cu denumirea – The Most Beautiful Moment in Life / The Happiest Time of Our Lives) , în care protagoniștii  sunt Yoo Ji Tae și Lee Bo Young, o pereche așteptată de foarte mulți  fani.  În această seară de 25 aprilie  „When My Love Blooms/화양연화 – 삶이 꽃이 되는 순간” va avea premiera. Este prezentată ca o melodramă cu 16 episoade ce promite să ne încâlzească sufletele în zilele de sâmbătă și duminică.  De această producție s-au ocupat companiile Studio Dragon și Bon Factory, iar partea de regie i-a revenit lui Son Jung Hyun, cel din  „spatele”  dramelor „Should We Kiss First” (SBS / 2018),”The Woman Who Married Three Times”  (SBS / 2013-2014),”All About My Romance”  (SBS / 2013),”Protect The Boss” (SBS / 2011),”Temptation of an Angel” (SBS / 2009), iar scenariul  a fost semnat de Jeon Hee Young.

Poveste :

Pe scurt această drama va pune în prim-plan  viața unei femei de 40 de ani care se întâlnește din nou cu prima ei iubire.

Mai exact îl vom descoperi pe Han Jae Hyun , rolul lui Yoo Ji Tae, un bărbat aflat la vârsta de 40 de ani. El are o înfățișare frumoasă, este ambițios și un afacerist de succes. El posedă de asemenea bogăție și onoare. La 20 de ani, pe când se afla la universitate , era o persoană diferită. El a luat parte și  la mișcarea studenților. Prima lui iubire de atunci se numea Yoon Ji Soo, pe care o va întâlni și peste ani.

Pe de altă parte o avem pe  Yoon Ji Soo, rolul interpretat de actrița Lee Bo Young, este descrisă ca o femeie cu vârsta de 40 de ani. În prezent ea este mama , dar și lucrător contractual. Viața ei  nu este tocmai roz  și nici pe departe una ușoară. Și pentru ea  Han Jae Hyun a fost prima ei iubire pe când avea 20 de ani. Existența ei va lua o altă întorsătură când își va reîntâlni prima iubire. Oare cei doi vor avea parte de al doilea cel mai frumos moment al vieții lor?

Distribuție:

Actori principali

Yoo Ji Tae – Han Jae Hyun
– Jin Young – Han Jae Hyun ( la 20 de ani )
Lee Bo Young – Yoon Ji Soo
– Jeon So Nee – Yoon Ji Soo ( la 20 de ani)

Oamenii din jurul lui Jae Hyun

Moon Sung Geun – Jang San ( tatal lui Seo Kyung)
Park Si Yeon – Jang Seo Kyung ( soția lui Jae Hyun)
Park Min Soo – Han Joon Seo 
Kang Young Suk – Kang Joon Woo
Kim Ho Chang – Jung Yoon Ki
Nam Myung Ryul – Han In Ho ( tatăl lui Jae Hyun)
Son Sook – Lee Kyung Ja ( mama lui Jae Hyun)

 Familia lui Ji Soo

Jang Kwang – Yoon Hyung Kyoo ( tatăl lui Ji Soo)
Go Woo Rim – Lee Young Min ( copilul lui Ji Soo)
Lee Jong Nam – Jung Sook Hee ( mama lui Ji Soo)
Chae Won Bin – Yoon Ji Young (sora lui Ji Soo)

Alți actori:

Min Sung Wook – Lee Dong Jin
– Eun Hae Sung – Lee Dong Jin (20s)
Kim Joo Ryung – Sung Hwa Jin
– Han Ji Won – Sung Hwa Jin (20s)
Woo Jung Won – Yang Hye Jung
– Park Han Sol – Yang Hye Jung (20s)
Lee Tae Sung – Joo Young Woo
– Byung Hun – Joo Young Woo (20

Kim Young Hoon as Lee Se Hoon 
Kim Young Ah as Choi Sun Hee 

Yoo  Ji Tae este unul dintre actorii coreeni foarte carismatici. Nu stiu cum să explic prea bine, dar când îl văd jucând în ceva  este strălucitor,  efectiv nu îți poți lua ochii de la el ( daaa sunt foarte subiectivă) dar așa pot să îl descriu pe acest minunat actor.  Cariera sa însumează o multitudine de filme, dar eu sper că și voi i-ati remarcat prestațiile  și în dramele precum-  “Different Dreams”  (MBC / 2019),”Mad Dog” (KBS2 / 2017),”The Good Wife” (tvN / 2016), “Healer” (KBS2 / 2014-2015).

Lee Bo Young este  una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe coreene ale momentului. Este foarte talentată și de foarte multe ori ne-a captivat cu interpretările ei. De-a lungul timpului am putut să o urmărim în drame precum:  “Mother” (tvN / 2018),“Whisper”  (SBS / 2017), “God’s Gift – 14 Days”  (SBS / 2014),”I Can Hear Your Voice”  (SBS / 2013),” Seo-Young, My Daughter”  (KBS2 / 2012-2013),”Man From the Equator”  (KBS2 / 2012),”A Thousand Affections”  (MBC / 2011-2012),”Athena: Goddess of War “ (KBS2 / 2010-2011)

Curiozități:

  • Yoo Ji Tae a vorbit despre noul său proiect astfel – „Tocmai când eram dornic  să joc într-o dramă romantică sentimentală, am întâlnit o producție bună care m-a atins emoțional… Drama aceasta  prezintă rezonanța de a fi adult și de a experimenta iubirea.”
  •  În legătură  cu apariția sa în drama, Lee Bo Young a spus „Mă cuprinde entuziasmul de fiecare dată când merg pe platourile de filmare….Nu am jucat, de fapt, niciodată într-o adevărată dramă romantică. Dar de data aceasta, chiar am vrut să preiau “When My Love Blooms după ce am înțeles descrierile și emoțiile personajelor. Sper să prezint un personaj care pare a fi o persoană reală, cu care oamenii se pot relaționa și să ofere sprijin tuturor ”.

Dacă încă nu sunteți hotărâți să începeți sau nu această drama, vă invit să priviți câteva filmulețe chiar mai jos:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=nYcX1a2Ls1k

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=Pix32UA3Gkc

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=-j29OQxlGts

Cam atât despre noua drama “When My Love Blooms “. Încă de la primele imagini și detalii oferite am avut un sentiment bun despre ea. Recunosc că am fost influențată de cei doi protagoniști. Printre multitudinea de drame de acțiune și fantastice, aceasta clar va oferi o altă perspectivă asupra vieții, punând în prim-plan persoanele care primesc a doua șansă la iubire.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.