BTS_TM_2000x1200_Static-1024×614 mmmmm

Big Hit anunță suspendarea întregului turneu mondial “Map Of The Soul” din cauza COVID-19

Big Hit Entertainment a anunțat decizia de a reprograma complet turneul “Map of the Soul”, din cauza pandemiei de COVID-19.

Iată anunțul oficial:

Salut. Aici Big Hit Entertainment.

Acesta este un anunț referitor la programul turneului grupului BTS, “Map of the Soul”.

Am luat decizia de a reprograma turneul “Map of the Soul” în totalitate, inițial programat să înceapă în luna aprilie.  

Odată cu proliferarea globală a COVID-19, spectacolele turneului din Seul au fost anulate anterior, în februarie, cu amânarea ulterioară a turneului din America de Nord, în martie. Vânzările de bilete pentru spectacolele europene și japoneze sunt iminente.

Acest turneu implică participarea personalului și staff-ului din întreaga lume, precum și a sistemelor logistice globale. Deși există anumite țări, regiuni și orașe în care condițiile s-au îmbunătățit, inclusiv Coreea, este dificil să se ia o decizie de a începe turneul pe baza acestor dezvoltări recente. Datorită naturii concertelor BTS care implică călătoriile a mii de fani internaționali, indiferent de locul în care se desfășoară spectacolele, este dificil să se reia turneul, cu restricțiile actuale stricte privind circulația transfrontalieră, aflate încă în vigoare. Mai mult decât atât, în acest moment este imposibil de prezis când va putea avea loc prima prestație a grupului, cea care marchează începutul turneului.

Prin urmare, am luat decizia dificilă de a suspenda programul turneului anunțat anterior și de a crea un nou program.

Big Hit Entertainment va reprograma complet turneul și va oferi un nou program fanilor noștri de îndată ce va deveni clar când poate începe turneul. Acest lucru poate necesita un timp considerabil, deoarece situația COVID-19 continuă să evolueze. Cu toate acestea, vom depune eforturi pentru ca BTS și fanii lor să se poată întâlni cât mai curând. De asemenea, vom crea noi modalități pentru artiștii noștri de a comunica cu fanii lor și de a se adapta „noului normal” în timp ce așteptăm să reluăm activitățile oprite de COVID-19.

Decizia de a reprograma turneul a fost luată cu gandul la sănătatea și siguranța artiștilor și fanilor noștri. Am dedicat timp considerabil pentru a pregăti cele mai bune spectacole posibile și sperăm să ne exprimăm aprecierea pentru răbdarea dumneavoastră, încercând să oferim cele mai bune spectacole. Cu sinceritate și angajament pentru transparență, vă vom informa cu privire la orice modificări ulterioare și vom continua să oferim noi detalii.

Vă solicităm înțelegerea generoasă a circumstanțelor din spatele acestei decizii cu privire la turneul „Map of the Soul”. Ne vom strădui să vă aducem cele mai bune experiențe de concert posibile.

Vă mulțumim.

Turneul grupului BTS, „Map of the Soul”, ar fi trebuit să înceapă în Seul, pe 11, 12, 18 și 19 aprilie, dar concertele au fost anulate din cauza preocupărilor pentru sănătatea publică în ceea ce privește COVID-19. BTS trebuia să înceapă susținerea concertelor în America de Nord la sfârșitul lunii aprilie, datele turneelor americane fiind apoi amânate. De asemenea, grupul trebuia să concerteze în Europa și Japonia până la sfârțitul turneului, care ar fi trebuit să se încheie în luna septembrie.

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.