2

Nana și Park Sung Hoon, confirmați în rolurile principale pentru o viitoare comedie romantică

Nana și Park Sung Hoon au fost confirmați pentru viitoarea dramă, “The Ballot” (titlu în lucru), ce va fi difuzată de postul de televiziune KBS 2.

Drama “The Ballot” ar trebui să fie difuzată în iulie și va fi o comedie romantică ce urmărește povestea lui Goo Se Ra (Nana), care se implică, depune plângeri, vine cu soluții și își întâlnește dragostea la un birou local.

Nana va juca rolul lui Goo Se Ra, care a încercat toate locurile de muncă posibile și care poate că nu deține multe la capitolul bani sau status, dar are o fire încrezătoare care îi permite să se prefacă până reușește. Și-a primit porecla de „fluture tigru” al plângerilor civile, deoarece odată ce își propune ceva, va continua să depună plângeri până când acel lucru va fi rezolvat.

Park Sung Hoon va juca rolul lui Seo Gong Myung, un funcționar public care respectă întotdeauna regulile. Este chipeș și bun pe postul său, dar are o personalitate care nu-l ajută să se înteleagă ușor cu ceilalți pentru că de fiecare dată spune cu voce tare care crede el de fapt că sunt greșelile oamenilor. Din această cauză și-a schimbat des serviciul pentru că nimeni nu vrea cu adevărat să lucreze cu el. Viața devine însă interesantă pentru el când apare Goo Se Ra în peisaj.

 “The Ballot” va fi difuzat în luna iulie.

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.