new

Kang Ji Young și Lee Hak Joo vor juca într-o dramă romantică alături de Jung Il Woo

Ceva mai devreme, în cursul zilei de astăzi, s-a confirmat că Jung Il Woo va juca în drama „Late Night Snack Man and Woman” (titlu literal), serial care urmează să fie difuzată de canalul JTBC la finalul lunii mai. Alături de Jung Il Woo, din distribuția dramei vor face parte și Kang Ji Young și Lee Hak Joo.

„Late Night Snack Man and Woman” este o comedie romantică despre un triunghi amoros în care sunt implicați doi bărbați și o femeie.

Viitoarea drama dramă ni-l aduce din nou în prim plan pe Jung Il Woo la un an de la apariția sa în „Haechi/ 해치”.

După ce și-a făcut deja cunoscute abilitățile sale culinare datorită show-ul de varietăți „Fun-staurant”, Jung Il Woo va juca rolul bucătarului Park Jin Sung, care conduce restaurantul special de noapte Bistro72. Printr-o ofertă primită de la clientul său fidel, regizorul producător (PD) Kim Ah Jin (interpretată de Kang Ji Young), el devine gazda unui show culinar de varietăți (intitulat și „Late Night Snack Man and Woman”), în spatele căruia se ascunde un secret special. Datorită felului său onest de a fi și a abilităților sale extraordinare de gătit, bucătarul Park Jin Sung se va bucura de simpatia și dragostea din partea spectatorilor din întreaga lume.

Fiind primul său rol de principal într-o dramă coreeană și prima sa promovare internă în ultimii cinci ani, Kang Ji Young își va asuma rolul pasionatei Kim Ah Jin, un PD de varietăți care muncește neobosit în încercarea de a-și atinge obiectivul, respectiv de a-și face debutul ca producător. Singura sa sursă de plăcere în viață este o băutură servită alături de gustări delicioase la Bistro72, după o zi obositoare de muncă. Chiar înainte de a-i expira contractul, ea primește o ultimă șansă de a face din programul de varietăți un show în adevăratul sens al cuvântului. Este vorba chiar despre show-ul „Late Night Snack Man and Woman”.

Kang Ji Young/ 강지영 – Jiyoung sau JY, este o actriță și cântăreață sud-coreeană cu stabilit o perioadă bună de timp în Japonia. Ea este, de asemenea, o fostă membră a trupei de fete Kara.

Lee Hak Joo (이학주), care joacă în prezent în cea mai nouă dramă de succes a canalului JTBC –  „The World of the Married”, va avea parte de o transformare uimitoare pentru viitoare drama a aceluiași canal, unde îl va interpreta pe celebrul designer Kang Tae Wan, care face o treabă fenomenală în a le fura inimile clienților.

Elegant și carismatic din cap până în picioare, cu o carieră de succes, Kang Tae Wan pare a fi un personaj căruia nu îi lipsește nimic. Cu toate acestea, pe interior a construit un zid invizibil în jurul său. Printr-o coincidență a sorții, el va fi responsabil de stilul lui Park Jin Sung pentru programul de varietăți.

Pe Lee Hak Joo l-ați mai putut vedea, printre altele, și în dramele “Memories of the Alhambra“, “Justice“, “Mr. Sunshine” sau “Oh My Ghost“.

Echipa de producție a dramei a împărtășit câteva rânduri despre serialul acesta: „Cei trei actori au demonstrat o sinergie uimitoare, deoarece au devenit unul cu personajele lor atât pe plan extern, cât și pe plan intern. Ne vom întoarce cu o dramă care nu numai că arată romantismul lor special, dar umple și stomacurile și inimile flămânde ale oamenilor cu o gustare delicioasă și o poveste cu care te poți ușor identifica la sfârșitul unei zile obositoare”.

„Late Night Snack Man and Woman” va avea premiera pe 25 mai, la ora 21:30 KST. În speramța că v-am făcut un pic curioși în legătură cu acest serial, îl așteptăm că pare destul de promițător.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.