33e0c871dc324e2c902c5a25d8b7e78e

Park Shi Hoo și Go Sung Hee, un cuplu cu abilități speciale în noul poster al dramei “Wind, Cloud,and Rain”

Ni se pregătește un nou serial. Iată că Park Shi Hoo și  Go Sung Hee  își vor testa chimia dar și abilitațile speciale de clarvăzători în noua dramă numită “Wind, Cloud,and Rain”. (* ar putea fi un titlu provizoriu)

Aceasta va fi noul proiect istoric al postului coreean TV Chosun. Se spune că va aduce în prim plan lupta care se dă pentru a obține tronul ​​între candidați ce posedă anumite abilități. Cele doi protagoniști se vor implica într-o bătălie aprigă pentru putere, dar vor fi prinși într-o poveste de iubire sfâșietoare.

Îl vom vedea pe Park Shi Hoo drept ca cel mai bun ghicitor și fizionomist al regatului Joseon (cel care poate să citească fețele oamenilor), iar Go Sung Hee o va înfățișa pe fiica regelui Cheoljong, cea care are capacitatea de a citi și prevesti norocul.
De curând a fost lansat posterul principal al acestei drame pe care îl vedeți chiar mai jos. El îi surprinde pe cei doi protagoniști, Park Shi Hoo o ține pe Go Sung Hee foarte aproape în timp ce ei schimbă priviri pline de dragoste .

Cam atât momentan despre drama “Wind, Cloud, and Rain” . Eu pot să zic că abia așteptam ca Park Shi Hoo să se reîntoarcă într-un serial istoric și să ne surprindă cu abilitățile sale. Ce bine că nu mai avem foarte mult de așteptat până când o vom putea vedea, întrucât ea va avea premiera chiar foarte curând, mai exact pe 17 mai.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.