lee-seung-gi-in-talks-to-join-upcoming-tvn-drama

Lee Seung Gi va juca într-o nouă dramă despre psihopați “Mouse”

Astăzi am primit vestea că actorul Lee Seung Gi va juca în următoarea dramă a postului tvN numită “Mouse” (titlu inițial).
Cu această ocazie au fost oferite și primele informații despre noua dramă. Se pare că în „Mouse” oamenii pot identifica psihopații printr-un test ADN al fătului din pântecele mamei. În acest fel drama aduce în prim plan un subiect sensibil și se va concentra în jurul întrebării: „Ai naște copilul știind că va fi un psihopat?”

Lee Seung Gi va juca rolul ofițerului de poliție pe nume Jung Ba Reum, cunoscut pentru că este o persoană dreaptă și onestă. Viața lui se va schimba complet după o confruntare cu un criminal ce a fost născut natural ca psihopat. El a reușit să facă o întreagă națiune să tremure de frică. Telespectatorii sunt încântați de faptul că Lee Seung Gi a acceptat să ia parte la un alt gen de serial, după cel mai recent rol al său în drama de acțiune „Vagabond”.

Și-a început cariera de actor cu apariția în “Famous Chil Princesses” și pe parcursul timpului Lee Seung Gi s-a remarcat foarte mult și a jucat în dramele populare precum “Shining Inheritance,” “The King 2 Hearts,” “Kangchi, the Beginning,” “Hwayugi,” și altele. Recent, în special, în urma rolului său în „Vagabond”, Lee Seung Gi a primit laude pentru că a realizat scene de acțiune dificile, în timp ce înfățișa emoții diverse. Telespectatorii sunt foarte curioși și deja așteaptă cu nerăbdare noul personaj în drama următoare „Mouse” .

Echipa de producție a mai specificat că „Mouse” va avea un subiect complet diferit și unic prin comparație cu dramele anterioare despre psihopați. “Vă rugăm să arătați mult interes pentru felul în care Lee Seung Gi, care și-a arătat carisma în diverse domenii, va înfățișa rolul Jung Ba Reum” au mai spus ei.

De asemenea, producătorii au mai dezvălui că în negocieri pentru această dramă se mai află și actorul Choi Jin Hyuk. (oare va accepta și îi vom vedea pe ambii în această dramă ?)

În concluzie, vă mai spun că noua dramă  “Mouse” va avea premiera în prima jumătate a anului 2021. Noi abia așteptăm să mai află detalii despre această dramă care se anunță foarte interesantă ca subiect.




Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.