maxresdefault-1

Lee Seung Gi pornește într-o vânătoare emoțională pentru capturarea unui ucigaș în serie, în noul trailer al dramei „Mouse”

tvN a făcut public zilele acestea un scurt trailer plin de acțiune al viitoarei dramei „Mouse”!

„Mouse” este un thriller misterios care se desfășoară într-o lume în care oamenii pot identifica psihopații printr-un test ADN efectuat pe fătul din uterul mamei. Lee Seung Gi va juca rolul lui Jung Ba Reum, un ofițer de poliție debutant pasionat de justiție, în timp ce Lee Hee Joon va juca rolul lui Go Moo Chi, un detectiv călit (detectiv veteran), ai cărui părinți au fost uciși când era tânăr și este dispus să recurgă la orice mijloace necesare pentru a le răzbuna moartea.


Teaserul nou lansat începe cu Jung Ba Reum care se întreabă: „Un prădător al psihopaților. Este el un monstru cu adevărat terifiant și oribil? ”
În timp ce șcenele următoare ne înfățișează o „alianță neașteptată” între „polițistul de cartier Jung Ba Reum” și „detectivul fără lege Go Moo Chi”, îl putem vedea pe Jung Ba Reum cum se acomodează cu slujba de polițist debutant la o secție de poliție locală. Când se apropie de Oh Bong Yi (interpretată de Park Ju Hyun) pentru a o întreba ceva, ea răspunde respingător: „Încă nu i-ai prins?”, iar Jung Ba Reum răspunde timid: „Pentru că nu există martori”. Cineva spune în fundal: „Nu cred că Jung Ba Reum este deloc făcut pentru această profesie”.

După o întâlnire cu ofițerul debutant, Go Moo Chi se întreabă: „Este amabil sau prost?” Acesta continuă să atenționeze: „Crezi că prinderea unui criminal în serie este la fel ca a fi în serviciul de patrulare de cartier? Ticăloșii aceia trebuie să fie tratați de cineva ca mine, care nu are nimic de pierdut, care are doar răzbunare în inima lui.”

Ca pentru a-și demonstra punctul de vedere, clipul îl arată apoi pe Go Moo Chi îndreptând arma către cineva în timp ce amenință: „Sunt pe cale să te omor acum!”

În ciuda îndoielilor lui Go Moo Chi, Jung Ba Reum își exprimă hotărârea de a rezolva cazul criminalului în serie. Cu fiecare replică, serialul devine și mai plin demister. O auzim, astfel, pe Choi Hong Joo (interpretată de Kyung Soo Jin) spunând: „Ochi pentru un ochi, dinte pentru un dinte. În acest fel, trebuie să sufere aceleași răni pe care le-au provocat altora”.

În timp ce Jung Ba Reum plânge și tremură de frică, Go Moo Chi îl apucă cu înverșunare de bărbie și îl îndeamnă: „Începând de acum, spune-mi tot ce ai văzut, fără a omite un singur detaliu. Acesta este singurul mod în care îl putem prinde pe ticălosul ăsta, ai înțeles?!”



Teaserul se încheie cu Jung Ba Reum implorându-l pe detectiv: „Vreau să învăț de la tine. Te rog să mă incluzi în această investigație!”

„Mouse” va avea premiera pe data de 3 martie, la ora 22:30 KST, și va fi disponibil cu subtitrări pe Viki. 

Citește și Lee Seung Gi va juca într-o nouă dramă despre psihopați “Mouse”




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.