lee-da-in

Cuplul MO-MEN-TU-LUI: Actorii Lee Seung Gi și Lee Da In sunt într-o relație!

Dispatch a lansat o serie de fotografii cu actorii Lee Seung Gi și Lee Da In care se pregătesc, potrivit imaginilor, să meargă undeva împreună, relatează soompi.com.

Seria de fotografii vine la scurt timp după confirmarea relației celor doi actori, la începutul zilei, și datează din câte se pare de la sfârșitul toamnei anului 2020, fiind surprinse în provincia Gangwon.

Potrivit Dispatch, Lee Seung Gi și Lee Da In s-au oprit la o bancă, intrând și ieșind în momente diferite. Cei doi au fost văzuți mai apoi vizitând-o pe bunica lui Lee Seung Gi, în Sokcho.

 


Articol original:
Pe 24 mai, Sports Kyunghyang a raportat că Lee Seung Gi și Lee Da In se întâlnesc încă de la sfârșitul anului trecut. Potrivit presei, pasiunea  comună pentru actorie, precum și hobby-ul pe care amândoi îl împărtășesc, respectiv acela de a juca golf i-a adus mai aproape.

Sports Kyunghyang afirmă că multe persoane din industrie au fost conștiente de relația dintre Lee Seung Gi și Lee Da In. Se zvonește chiar că Seung Gi ar fi petrecut majoritatea timpului cu Da In în zilele în care nu a trebuit să filmeze pentru recent-încheiata dramă „Mouse” și că și-ar fi informat treptat cunoscuții apropiați despre relație pe care o are cu aceasta.

O sursă din agenția 9Ato Entertainment a lui Lee Da In a făcut următoarea dezvăluire: „Am verificat cu actrița Lee Da In în persoană, care a declarat că s-au întâlnit ca senior și junior [din aceeași industrie] și că au început să se cunoască mai bine în urmă cu cinci sau șase luni. Vă rugăm să le arătați o atenție călduroasă și să le oferiți sprijin pentru a-și putea continua cu bine relația”.

Născut în 1987, Lee Seung Gi (n. – 13 ianuare 1987) a debutat în 2004, în postura de cântăreț, trecând ulterior la actorie. Actorul în vârstă de 34 de ani apare în spectacolul de varietăți  “Master in the House” și a încheiat recent filmările pentru drama „Mouse”.

Lee Da In s-a născut pe 5 noiembrie 1992 și este cunoscută drept fiica veteranei actriței Kyun Mi Ri și sora mai mică a lui Lee Yu Bi. A debutat în actorie în 2014 și a apărut recent în serialul „Alice”.

În plus, ea a putut fi văzută și în “Doctor Prisoner” (KBS2/2019 – Lee Jae-In), “Come and Hug Me” (MBC/2018 – Lee Yeon-Ji), “My Golden Life” (KBS2/ 2017-2018 – Choi Seo-Hyun), “Hwarang” (KBS2/2016-2017 – Soo-Yeon), “Entourage” (tvN/2016) – cameo (ep.7) sau “Make A Woman Cry” (MBC/2015 – Park Hyo-Joong).

Felicitări cuplului!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.