imageproxy

Timpul, un inamic nevăzut sau un prieten neînțeles? Joo Won și Kim Hee-Seon își dau întâlnire în noua drama SBS, “Alice”

Timpul, acest inamic nevăzut asupra căruia nu putem să ne decidem uneori dacă ne ia și ne dă în egală măsură. Din 28 august și până pe 17 octombrie, SBS ne pune față în față cu acest subiect pe alocuri controversat într-o dramă care ne-a stârnit și nouă curiozitatea după ce imagini cu eroii acesteia au devenit virale pe internet. Este vorba despre “Alice/앨리스”, o fantezie romantică, cu nuanțe de science-fiction și călătorie în timp. Cu 32 de episoade ce urmează a fi confirmate, “Alice/앨리스” va putea fi urmărit în fiecare zi de vineri și sâmbătă de la 22:00 (ora locală).

POVESTEA

Din cauza unui deces, un bărbat și o femeie devin despărțiți pentru totdeauna, dar se întâlnesc din nou ca prin magie…

Park Jin-Gyeom (Joo Won) este un detectiv de poliție destoinic, care nu își arată emoțiile. În timp ce investighează un caz misterios, descoperă existența călătorilor în timp veniți din viitor în prezent prin intermediul unui hotel ciudat numit „Alice”.

Detectivul încearcă să împiedice să se întâmple lucruri rele prin intermediul acestui hotel care, putem spune că funcționează ca un canal de traniție din viitor în prezent, însă ajunge să o întâlnească din nou pe Yoon Tae-Yi (Kim Hee-Seon), iubita sa din trecut. Park Jin-Gyeom insistă că întâlnirea lor este o reuniune fatidică. Yoon Tae-Yi este, în schimb, un fizician genial și pare să dețină cheia călătoriilor în timp. În vreme ce aceștia descoperă împreună secretul călătoriilor în timp împreună, ea realizează că în spatele său se află un secret bine ascuns. Despre ce este vorba vom afla urmărind acest serial ce se anunță, din start, foarte palpitant.

Notă

  1. „Alice” preia slotul orar ocupat anterior de drama „Backstreet Rookie”.
  2. Acesta este primul rol al lui Joo Won de când a părsit serviciul militar obligatoriu pe 5 februarie 2019, fapt pentru care serialul este cu atât mai așteptat.

Distribuție

Personaje principale

În alte roluri

În vârstă de 43 de ani, Kim Hee-Seon/ 김희선 este o veterană a dramelor sud-coreene, actrița având mai multe premii la activ câștigate în perioada 2015-2016. Până în prezent, am putut să o urmărim în seriale precum:

Nici Joo Won/주원, pe numele său adevărat  Moon Joon-Won (문준원), nu s-a lăsat mai prejos. În vârstă de 33 de ani, o veritabilă balanță născută pe 30 septembrie 1987 (puțin mai este până la ziua sa, nu?!), actorul se poate lăuda cu roluri în următoarele seriale:

În plus, Joo Won are și el la activ cu numeroase premii obținute în perioada 2011-2015.

Trailerul oficial al dramei îl puteți urmări aici: https://programs.sbs.co.kr/drama/alice2020/clip/63369/22000384781
There are 2 comments

Add yours
  1. Nica Lori

    Anul acesta am asteptat cu nerabdare 3 drame, iar aceasta se află pe primul loc. Imi doresc foarte mult ca revenirea lui Joo Won să fie un mare succes.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.