Park Seo Joon, primul actor coreean care primește butonul auriu de la YouTube

Park Seo Joon se poate lăuda acum cu o nouă realizare. Pe 1 iunie, Park Seo Joon a organizat o sesiune de live streaming pe canalul său de YouTube „Record PARK’s” pentru a sărbători faptul că a depășit un milion de abonați. El a făcut un unboxing special al butonului său Gold Play, pe care YouTube îl trimite creatorilor de conținut care reușesc să atingă punctul de reper de un milion subscribers (abonați).

În timpul sesiunii live stream, actorul și-a exprimat recunoștința față de personalul său, în timp ce a spus: „Personalul care lucrează cu mine, lucrează zi și noapte pentru a edita videoclipurile mele… Eu chiar nu fac mare lucru și cred că am putut să ajung la această realizare datorită tuturor oamenilor care au arătat interes pentru ceea ce fac în viața mea de zi cu zi. ”

Trebuie menționat faptul că Park Seo Joon și-a deschis pentru prima dată canal pe YouTube în luna iulie a anului trecut. Prin urmare am putea spune că , în mod neașteptat, a atins milionul de abonați în mai puțin de un an. Această realizare este chiar surprinzătoare, el fiind primul actor coreean care a primit butonul Gold Play până acum.

Vă mai aduc aminte că , în prezent, el este foarte ocupat pentru că lucrează la noul film “Dream” în care va juca alături de IU și de Lee Hyun Woo.

În concluzie, noi suntem tare bucuroși că el a reușit să se remarce și pe YouTube și îl felicităm cu această ocazie!

(sursa: soompi.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.