dasczx

BTS și Big Hit donează 1 milion de dolari pentru mișcarea „Black Lives Matter”

După ce și-au arătat susținerea pentru mișcarea “Black Lives Matter” la începutul acestei săptămâni, BTS și agenția lor Big Hit Entertainment au făcut acum o donație substanțială cauzei.

Pe 6 iunie, Big Hit Entertainment a confirmat faptul că atât grupul BTS cât și agenția au donat un milion de dolari (1,6 miliarde de woni) pentru “Black Lives Matter”.

Potrivit publicației Variety, nici artiștii și nici agenția “nu vor comenta nimic despre donație”.

La începutul acestei săptămâni, BTS și-a exprimat sprijinul pentru mișcarea “Black Lives Matter”, printr-o postare pe contul lor oficial de Twitter, afirmând: „Ne opunem discriminării rasiale. Condamnăm violența. Tu, eu și noi, cu toții, avem dreptul să fim respectați. Suntem uniți.”

Băieții din BTS nu sunt singurii artiști coreeni care au făcut donații importante pentru “Black Lives Matter”. Yugyeom și Mark din GOT7, Jae din DAY6, Heize, Jay Park și pH-1 se numără printre cei care au donat pentru susținerea acestei mișcări.

Dacă doriți și aveți posibilitatea să donați, fanii BTS au creat un website unde se pot face donații pentru a sprijini mișcarea “Black Lives Matter”, dar și multe altele. Orice sumă contează!

Accesați website-ul aici: https://btsarmyxblm.carrd.co/

Sursa: Soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.