woo-do-hwan1

Woo Do Hwan este în negocieri pentru un rol principal după apariția din “The King: Eternal Monarch”

O veste bună a văzut noi în aceste zile. Se pare că în prezent, frumușelul Woo Do Hwan se află în negocieri pentru un rol principal într-o nouă drama, după cel mai recent rol al său în “The King: Eternal Monarch.”

Pe 10 iunie, o sursă a industriei a declarat pentru publicația Ilgan Sports: „Woo Do Hwan se va transforma în Oh Gyu Tae, personajul principal al dramei„ Hero ” ce va fi distribuită de postul coreean OCN.”

De asemenea, un reprezentat de la KeyEast Entertainment, agenția actorului a explicat pentru Newsen, „Noua dramă„ “Hero ”este unul dintre proiectele care i s-au oferit.”

Cu această ocazie s-au dat și câteva detalii despre această noua dramă. Ideea din spatele „Hero” provine de la gândul că o forță imensă și invizibilă se află în spatele căilor nedrepte ale lumii moderne în care cei care fac fapte bune sunt tratați ca niște infractori. Drama spune povestea oamenilor obișnuiți care merg împotriva enormei puteri malefice care aruncă societatea în dezordine în încercarea lor de a-și atinge obiectivele.

Producătorii dramei i-au oferit lui Woo Do Hwan rolul lui Oh Gyu Tae, un fost procuror care este în prezent șomer. A fost un jucător amator de box până la liceu, dar după misteriosul suicid al fratelui său mai mare, a renunțat să își continue cariera în sport. A studiat cu ardoare și a absolvit Institutul de Cercetare și Instruire Judiciară, devenind un procuror promițător al departamentului de investigații. Cu toate acestea, în timpul unui proces pentru un caz de atac al unui chaebol (un om foarte bogat) care a avut probleme, el nu a putut să-și țină mânia în frâu și a sfârșit prin a arunca cartea de drept chiar în pe capul chaebolului. Ca urmare a acestui incident, el a fost obligat să se retragă din funcția sa și i-au suspendat permisul de avocat timp de 10 ani, încheindu-și cariera de avocat. În prezent, nu câștigă mare lucru la job-ul part-time de la atelierul de tuning al unui prieten și este practic un șomer.

Noua drama “Hero” va fi produsă de compania Daydream Entertainment și scenaristul Park Hee Kang se va ocupa de scenariul ei.

După cum știți deja Woo Do Hwan a terminat filmările pentru drama difuzată în prezent “The King: Eternal Monarch.” Apariția sa în dramă a fost o nouă abordare pentru actor și prestația nu a lăsat publicul nepăsător, chiar a fost laudată de spectatorii care urmăresc “The King: Eternal Monarch.”

Noi sperăm ca el va accepta rolul de protagonist al dramei “Hero” și astfel ne va încânta într-o nouă producție coreeană. Până la noi detalii, rămâneți aproape!

(sursa: soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.