unnamed (1)

Changmin din TVXQ ne surprinde cu vestea căsătoriei printr-o scrisoare

Azi am primit o veste foarte bună. Se pare că Changmin din trupa TVXQ se va căsători cu prietena lui.

Anunțul a fost făcut chiar de el, prin intermediul unei scrisori adresate fanilor săi care a fost făcută publică astăzi. Iată ce spune Changmin:

“Bună. Aici este Changmin din TVXQ.

Este ceva ce vreau să le spun fanilor mei, așa că mi-am făcut curaj să scriu această scrisoare. Nu este ceva ce pot spune cu ușurință, așa că sunt foarte nervos chiar acum, în timp ce scriu fiecare cuvânt.

Pe de o parte, sunt îngrijorat când mă gândesc că știrea aceasta subită va șoca și poate supăra unii fani care mă susțin mereu cu multă afecțiune. Cu toate acestea, am simțit că este de datoria mea să împărtășesc vești despre un eveniment major din viața mea prin propriile mele cuvinte, mai degrabă decât prin cuvintele altora.

Au trecut aproximativ 17 ani de când am debutat ca cântăreț. De la acea perioadă, un elev de liceu care a fost naiv și imperfect la toate a ajuns acum la vârsta de 30 de ani. Mi-am petrecut aproape jumătate din viață ca membru în trupa TVXQ.

Privind în urmă, a existat o perioadă de incertitudine când Yunho și cu mine, împreună cu fanii, nu știam ce se va întâmpla cu TVXQ, dar fanii au protejat trupa TVXQ și pentru că ne-au oferit o mare dragoste, am reușit să creștem până în acest moment. Mulțumesc foarte mult.

După cum știți din cauza unor informații apărute acum ceva timp, există o femeie cu care mă întâlnesc în prezent. Am avut o relație bună cu încrederea și credința unul în celălalt și, în mod natural, am decis că vreau să-mi continui viața împreună cu această persoană. Așa că am luat decizia de a face nunta noastră în septembrie, în perioada în care căldura se va mai domoli. Prin această scrisoare, îmi exprim încă o dată recunoștința față de Yunho care mi-a susținut decizia și a fost fericit pentru mine, pe lângă personalul agenției noastre care mi-a oferit sfaturi sincere.

Cred că drumul meu înainte va avea o responsabilitate mai mare decât calea pe care am parcurs-o până acum. Prin urmare, voi face tot posibilul ca în fiecare moment și cu fiecare sarcină care îmi va fi dată, să lucrez pentru a fi capul unei gospodării și, de asemenea, pentru Changmin dinTVXQ, care poate da înapoi, mai mult, tuturor celor care mă sprijină și mă încurajează.

Deși vremea pare a fi o vară agitată, în aceste zile se simte senzația că multe în lume au fost înghețate la rece. Să aveți mare grijă de sănătatea corpului și a minții voastre! Vă mulțumesc sincer pentru citirea acestei lungi scrisori.”

În urma scrisorii sale, agenția lui Changmin, SM Entertainment a lansat o declarație oficială:

“Bună, aici este SM Entertainment.

Anunțăm acum știri despre Changmin din TVXQ.

Changmin se va căsători cu iubita sa pe 5 septembrie.

Având în vedere că mireasa nu este o persoană celebră și din considerație pentru ambele familii, detaliile nunții, inclusiv locația exactă și ora sunt informații private (nu vor fi dezvăluite), așa că cerem fanilor și reporterilor să înțeleagă acest lucru.

Changmin va continua să arate activități extraordinare ca membru TVXQ și artist.

Sperăm să trimiteți multe binecuvântări lui Changmin, cu ocazia unui nou început al vieții sale de acum în colo.

Mulțumim.”

Vreau doar să vă aduc aminte că la sfârșitul anului trecut, agenția artistului a confirmat că Changmin se află într-o relație. Acest lucru a venit ca un răspuns, după ce o publicație a dezvăluit că artistul se întâlnește cu o femeie mai mică decât el, care nu face parte din industria de divertisment. S-a mai spus că aceștia s-ar fi întâlnit pentru prima dată prin intermediul unor prieteni comuni.

Noi suntem tare bucuroși că el ne dă această veste și îi dorim casă de piatră și multă fericire și de acum înainte.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.