Its-Okay-to-Not-Be-Okay-Poster-6

Kim Soo Hyun și Seo Ye Ji au o relație tensionată în nouă dramă “Psycho But It’s Okay”

După o îndelungă așteptare, iată că a venit acea zi fericită în care va avea premieră noua dramă “Psycho But It’s Okay” sau cum mai este ea cunoscută “It’s Okay to Not Be Okay / 사이코지만 괜찮아” . Este noul proiect al celor de la tvN, ea este descrisă ca dramă romantică și fantastică cu 16 episoade ce se pot vedea în zilele de sâmbătă și duminică de la ora 21:00 (ora coreeană). De producția ei s-au ocupat companiile: Studio Dragon, Story TV și Gold Medalist , iar regia îi aparține lui Park Shin Woo ( cel care s-a ocupat și de dramele ” Encouter”, “Hyde Jekyll, Me” sau “Queen of Ambition”), scenariul poartă semnatura scenaristei Jo Yong.

Poveste:

Pe scurt, această dramă ne aduce în atenție povestea care se înfiripă între un îngrijitor dintr-un cabinet psihiatric, care nu crede în dragoste și un autor de cărți pentru copii care are o tulburare de personalitate antisocială. Vom fi martorii unei povești de iubire înduioșătoare în care cei doi își vor vindeca unul altuia rănile emoționale.

Mai cu seamă, îl vom descoperi pe Moon Kang Tae, rolul interpretat de Kim Soo Hyun. El lucrează într-o secție de psihiatrie și este însărcinat să observe și să noteze care sunt stările pacienților, dar și să facă față unor situații care apar neașteptat, atunci când pacienții devin neliniștiți sau încearcă să fugă din centru. Moon Kang Tae câștigă doar aproximativ 1,8 milioane won (~ 1.600 USD USD) pe lună.

Pe de altă parte o regăsim pe Ko Moon Young , personajul interpretat de Seo Ye Ji. Ea este o scriitoare celebră de cărți pentru copii . Personalitatea ei însă lasă de dorit, fiind extrem de egoistă, arogantă și nepoliticoasă.

Distribuție:

Actori principali:

Kim Soo Hyun -Moon Kang Tae
Seo Ye Ji – Ko Moon Young
Oh Jung Se – Moon Sang Tae

Personalul de la spital:

Park Gyu Young – Nam Joo Ri
Kim Chang Wan – Oh Ji Wang 
Kim Mi Kyung – Kang Soon Duk 
Jang Young Nam – Park Haeng Ja 
Jang Kyu Ri – Sun Byul 
Seo Joon – Kwon Min Suk
Choi Woo Sung – Oh Cha Yong 

Pacienții de la spital:

Lee Ul – Ko Dae Hwan 
Kim Ki Chun – Kan Phil Ong
Jung Jae Kwang – Joo Jung Tae
Ji Hye Won – Lee Ah Reum 
Kang Ji Eun – Park Ok Ran 
Joo In Young – Yoo Sun Hae 

Kim Soo Hyun este după părerea mea este unul dintre cei mai talentați actori coreeni. Are el un fel de interpreta aparte care efectiv nu te lasă să îți iei ochii de la ecran când apare . De curând a fost în armată , iar acesta ar fi primul proiect semnficativ unde este și protagonist după reîntoarcere. A mai avut apariții speciale, de curând, în dramele “Crash Landing on You” (tvN / 2019-2020) și “Hotel Del Luna “(tvN / 2019). Sigur voi l-ați remarcat în dramele ” The Producers”  (KBS2 / 2015), “My Love From the Star”  (SBS / 2013-2014), “Dream High 2”  (KBS2 / 2012), “The Moon Embracing The Sun” (MBC / 2012),”Dream High” (KBS2 / 2011).

Seo Ye Ji este o tânără actriță care a făcut impresie bună în fiecare producție în care a apărut. Sigur o recunoașteți și voi dacă ați urmărit drame ca: ” Lawless Lawyer”  (tvN / 2018), ”Save Me”(OCN/ 2017), ”Hwarang“(KBS2/2016-2017), ”Moorim School”(KBS2/2016), “Last”(JTBC/2015) precum si altele.

Curiozități:

  • O dată cu această producție Kim Soo Hyun își face întoarcerea cu primul său rol principal într-o dramă de când a fost eliberat din armată. Întrebat dacă s-a schimbat după ce a experimentat serviciul militar, Kim Soo Hyun a spus: „Am mers în armată târziu. A fost foarte avantajos pentru mine. M-am simțit ca într-o pauză și, cel mai important, rezistența mea fizică s-a îmbunătățit. Asta îmi oferă o libertate ceva mai mare. Există încă lucruri care îmi lipsesc când vine vorba de actorie, dar cred că voi putea compenseaz aceste aspecte ”.
  • Despre experința de a juca alături de Seo Ye Ji , Kim Soo Hyun a declarat – „Ne simțim foarte confortabili unul cu celălalt în mod normal, dar când ea începe să joace în fața camerei, parcă iese imediat personajul Go Moon Young. M-au trecut fiorii…Primesc energie de la ea în acest fel și mă simt foarte motivat de ea.”

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună despre această dramă vă invit să vizionați filmulețele de mai jos:

Teaser 1 : https://www.youtube.com/watch?v=G_7V6tK3gRg

Teaser2: https://www.youtube.com/watch?v=uK2qZh3oxFY

Teaser 3:

Cam atât despre drama “Psycho But It’s Okay” . Eu sper că am reușit să vă stârnesc interesul și vouă pentru ea și îi veți acorda o șansă. Cred că această dramă va ajunge în scurt timp noul “hit” al verii și abia aștept să vă cum ne va surprinde cu fiecare episod.

Vizionare placută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.