Backstreet-Rookie-Poster3

Ji Chang Wook și Kim Yoo Jung ne încântă în nouă dramă “Backstreet Rookie”

A venit timpul ca un nou serial să își facă loc ușor ușor în lista noastră cu drame de vizionat. Este vorba despre noua drama de la postul coreean SBS numită “Backstreet Rookie/ 편의점 샛별이” în care îi regăsim ca protagoniști pe Ji Chang Wook și Kim  Yoo Jung, care are premiera în această seară. Descris ca un serial de genul comedie romantică, acesta promite să ne binedispună serile de vineri și sâmbătă. Se pare că va avea 32 de episoade și a fost realizat de companiile Studio S, Taewon Entertainment, ARI, în regia lui Lee Myung Woo ( cea care a contribuit și la alte drame de succes precum “The Fiery Priest”-SBS/2019, ” Whisper” -SBS/2017 sau “Punch” -SBS/2015), după un scenariu semnat de Son Geun Joo.

Poveste

Această are la bază webcomic-ul numit “Convenience Store Saet Byul/ 편의점 샛별이 ” ce a fost publicat din 11 august 2017 până în decembrie 2018, prin intermediul Toptoon.

Ca idee generală, vom vedea cum o persoană, care a creat mereu probleme, solicită un loc de muncă  la un magazin  care este deținut de un tip care a efectuat misiuni pentru ea acum câțiva ani.

Mai exact, îl regăsim pe Choi Dae Hyun, rolul pe care Ji Chang Wook  îl va interpreta , care face parte dintr-un grup de fete de liceu în care se află și Jung Saet Byul, rolul lui Kim Yoo Jung. Se pare că fetele acestea sunt renumite ca cele care crează probleme de fiecare dată și cu orice ocazie. Jung Saet Byul îi cere lui Choi Dae Hyun să facă un comision pentru ele, mai exact să cumpere țigarete de la un magazin de cartier. Choi Dae Hyun cumpără țigările , dar nu mai este contactat de Jung Saet Byul.

Timpul trece și 4 ani mai târziu îl regăsim pe Choi Dae Hyun  la vârsta de 33 de ani. El deține un magazin de cartier, după ce a renunțat la un job la o companie prestigioasă. În prezent, el caută o persoană  care să lucreze part-time pe tura de noapte în magazinul său. Se întâmplă ca Jung Saet Byul să ajungă la magazinul lui și începe curând să lucreze în regim part-time. Nu mai e acum o persoană care crează probleme, ci o studentă la universitate care se ghidează după principii morale puternice.

Distribuție:

Actori principali:

Kim Yoo Jung – Jung Saet Byul
Ji Chang Wook – Choi Dae Hyun
Do Sang Woo – Jo Seung Joon
Han Sun Hwa – Yoo Yun Joo
Ahn Sol Bin – Jung Eun Byul

Persoane apropiate Dae Hyun

Kim Sun Young – Gong Boon Hee (Dae Hyun’s mom)
Eum Moon Suk – Dal Sik
Lee Byung Joon – Choi Yong Pil

Woo Hyun – Kwon Ui Chu
Lee Yoon Hee – Cha Gi Bok
Bae Ki Bum – Go Gwang Tae

Kyun Mi Ri as Kim Hye Ja

Heo Jae Ho – Manager Bae
Ji Chan – Kang Sung Tae
Shin Yoon Jung (신윤정) – Kim Jung Ha
Lee Joo Ha (이주하) = Oh Hyun Ji

Actori

Kim Yoo Jung este una dintre cele mai talentate actrițe din generația de actori copii. Ea practic a crescut sub ochii iubitorilor de drame coreene și a devenit o actriță desăvârșită, din punctul meu de vedere. La doar 21 de ani are o carieră impresionantă și foarte multe apariții în drame precum: “Clean With Passion For Now” (JTBC / 2018-2019) ,”Love in the Moonlight”  (KBS2 / 2016) ,”Angry Mom”  (MBC / 2015) ,”Secret Door ” (SBS / 2014),”Golden Rainbow”  (MBC / 2013-2014) ,”May Queen” (MBC / 2012) ,”The Moon Embracing The Sun”  (MBC / 2012) ,”Flames of Desire ” (MBC / 2010) dar și multe altele.

Ji Chang Wook este unul dintre cei mai frumosi si mai apreciati actori coreeni ai momentului. Trebuie să recunosc că este acel gen de actor pe care nu te mai saturi să îl privești, care te cucerește cu stilul său iremediabil. Mi-a plăcut foarte mult felul său de a interpreta și de aceea am cam urmărit toate proiectele lui. Cariera lui cumulează multiple roluri în drame ca:” Melting Me Softly” (tvN / 2019)  „Suspicious Partner”(SBS/2017), ”The K2”(tvN/2016),”Healer”(KBS2/2014-2015), ”Secret Love” (Dramacube/2014), ”Empress Ki” (MBC/2013-2014),”Five Fingers”(SBS/2012), ”Bachelor’s Vegetable Store”  (Channel A/2011-2012),  „Warrior Baek Dong Soo”  (SBS /2011).

Pentru a vă face o idee și mai bună despre acest serial, vă invit să priviți filmulețele de mai jos:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=1XTYGtn6EBY

Teaser 2

Aceasta a fost prezentarea dramei “Backstreet Rookie “. Pare un serial comic și în mod surprinzător nu m-aș fi gândit că vom aveam ocazia să îl revedem pe Ji Chang Wook într-o astfel de producție. Nu aș fi crezut că producătorii coreeni vor avea ideea să îi aducă împreună pe Kim Yoo Jung și Ji Chang Wook, așa că sunt tare curioasă cum va fi interacțiunea dintre ei.

Vă doresc vizionare placută!
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.