unnamed

Serialul fenomen de la Netflix “Casa de Papel” va avea un remake coreean

De curând am aflat vestea că popularul serial de la Netflix “Money Heist”  este în tratative pentru a avea un remake coreean.

“Money Heist” sau cunoscut cu denumirea “The House of Paper”/ “Casa de Papel “ este un serial spaniol de genul thriller și crimă , despre un grup de oameni conduși de un bărbat supranumit Profesorul, care pune la cale un plan ambițios de a pătrunde în Monetăria Regală a Spaniei pentru a tipări 2,4 miliarde de euro. Platforma Netflix a achiziționat drepturile de difuzare încă din 2017 și de atunci a lansat spre vizionare 4 sezoane până acum. 

Surse din industrie au făcut publice informații  care spuneau că companiile BH Entertainment și ZIUM Content se vor ocupa de remake-ul coreean. Conform informațiilor oferite se pare că aceste companii au început deja să schimbe idei cu cei de la Netflix  și se află în continuare în faza de dezvoltare și discuții.

În această privință, reprezentanții BH Entertainment a declarat  pentru publicația Sports Kyunghyang  următoarele – “ Este adevărat că suntem în procesul de a realiza un remake al seriei <Money Heist> printr-o colaborare cu compania ZIUM Content și  serviciul de streaming OTT [over-the-top] Netflix. Cu toate acestea, până acum am discutat  doar despre aspectele revelante, fără a decide ceva concret “ .

Trebuie să vă spun că BH Entertainment este agenția care manageriază activitățile actorilor Lee Byung HunYoo Ji TaeGo SooHan Hyo JooHan Ji MinKim Go Eun dar și mulți alții. De asemenea, este cunoscut faptul că agenția s-a implicat și în producția unor proiecte. Recent  a realizat un parteneriat cu compania americană Black Box Management  pentru a începe un remake american al filmului horror coreean numit “Gonjiam: Haunted Asylum.”

Ce părere aveți despre această veste? Și pentru cei care au văzut serialul “Casa de Papel”, pe cine ați vedea în rolurile principale?




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.