woo-do-hwan1

Woo Do Hwan anunță înrolarea în armată prin intermediul unei scrisori

Iată că am primit o veste pe care o așteptam de ceva timp. Zilele acestea, Woo Do Hwan s-a hotărât să ne informeze care sunt planurile lui în privința stagiului militar.

Pe 24 iunie,  el a publicat o scrisoare pe contul său de Instagram, prin care anunța înrolarea lui. Iată ce spune Woo Do Hwan:

“Bună, aici este Woo Do Hwan.

Poate veți fi  surprinși  de  această vestea bruscă, dar scriu această scrisoare pentru că am vrut să anunț personal acest lucru fanilor mei.

Mă voi înrola ca soldat activ pe 6 iulie. Îmi pare rău pentru că nu am putut să vă întâlnesc direct și astfel să îmi iau la revedere.

Am fost fericit în timp ce lucram la fiecare proiect datorită dragostei debordante pe care care toată lumea mi-a arătat-o.

Vă mulțumesc că m-ați urmărit pe mine cel de la 20 de ani și m-ați iubit. Datorită acestui fapt, am reușit să fiu fericit în acești ani.

Sper că vei fi sănătoși și fericiți în aceste momente dificile. Mă voi întoarce sănătos și voi lucra pentru vă impresiona încă o dată.

Vă iubesc atât de mult și mă simt atât de recunoscător încât nu pot să mă exprim, pe deplin în cuvinte.

24 iunie, 2020

De la Woo Do Hwan. “

 După ce a apărut scrisoarea, ea a stârnit și câteva reacții. Astfel că actorul Jung Il Woo i-a scris un mesaj – “Să te întorci cu bine” . Kim Go Eun, protagonista ultimului său proiect -” The King: Eternal Monarch” a lăsat în comentarii un emoji care plânge.

Și agenția actorului, Keyeast a confirmat înrolarea lui și a oferit următoarea declarație: “Actorul Woo Do Hwan va merge în armată pe 6 iulie. Din motive de sănătate și siguranță, locația și ora înrolării nu vor fi făcute publice. El se va înrola în liniște, fără a se organiza vreun eveniment special care să includă fani sau conferinșă de presă. Vă rugăm să-l susțineți, pentru a-și putea îndeplini, în siguranță datoria față de țară. Vă mulțumim.”

Exact cum am crezut drama “The King: Eternal Monarch” va fi ultimul proiect pe care actorul l-a pregătit pentru fanii săi. Pentru că se află deja la vârsta de 27 de ani (28 în Coreea) era de așteptat că el să meargă în armată foarte curând. Nouă nu ne mai râmâne decât să ne consolăm cu proiectele lui de până acum și să-i urăm armată ușoară, fără probleme. Îl așteptăm să se întoarcă sănătos după aproximativ 2 ani.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.